Top femei devoratoare de barbati in functie de zodie

Top femei devoratoare de barbati in functie de zodie
Top femei devoratoare de barbati in functie de zodie

Femeile devoratoare de barbati au o senzualitate debordanta si o extravaganta de nedescris. Este foarte usor sa iti dai seama care femei se includ in acest prototip.

Berbec

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti mai mult timp impreuna. Daca ai probleme in cuplu, s-ar putea ca ele sa se accentueze in aceasta perioada.

Taur

Dorintele sexuale sunt puternice si iti doresti sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita. Si in relatiile cu ceilalti esti cald si afectuos. Daca nu esti implicat intr-o relatie, vei cunoaste o persoana catre care vei face tu primul pas.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 februarie 2017. Trei zodii isi intalnesc dragostea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies