Topul zodiilor de barbati obsedati de femei. Nu poti avea o viata linistita langa ei

Topul zodiilor de barbati obsedati de femei. Nu poti avea o viata linistita langa ei
Topul zodiilor de barbati obsedati de femei. Nu poti avea o viata linistita langa ei

Topul zodiilor de bărbaţi obsedaţi de femei. Aceşti nativi sunt obsedaţi de sex şi nu reuşesc să fie mereu fideli. Iată care sunt zodiile de bărbaţi obsedaţi de femei.

BERBEC

 

Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal sunt obsedaţi de sex şi nu se ruşinează să arate acest lucru. Dacă un Berbec vede o femeie atrăgătoare, fie că este în club, restaurant sau la coadă la bancă, el îşi va schimba atitudinea într-un domn provocator.

 

El va arăta direct că vrea o femeie, indiferent că ea are sau nu o relaţie.

În ceea ce priveşte sexul cu un Berbec acea experienţă este de neuitat. Imaginaţi-vă doar că un Berbec care joacă rolul dominant, în timp ce tu trebuie să fii cel supus, vă face să bată inima mai repede, nu?

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Acestea sunt cele mai inselate zodii! Trebuie sa o ia mereu de la capat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies