Aceasta reteta de tort cu ciocolata este light si poate fi preparata chiar si de un incepator.
Ingrediente
225g unt moale
225g zahar
200g faina cu factor de crestere
25g cacao
1 lingurita praf de copt
1 lingurita extract de vanilie
4 oua batute
2 linguri de lapte
Pentru umplutura
200ml frisca
2 linguri zahar pudra
2 linguri cacao
1. Incalzeste cuptorul la 190 de grade. Pune toate ingredientele intr-un vas mare si bate bine pana cand se combina. Imparte intre doua tavi si coace pe gratarul din mijloc al cuptorului, timp de 20 de minute. Lasa la racit timp de 5 minute in tava, apoi scoate pe un gratar de prajituri.
2. Pentru crema, bate frisca impreuna cu zaharul pudra, apoi adauga ci pudra de cacao.
Dupa ce se racesc blaturile, uneste-le cu crema.
sursa
Ingrediente
225g unt moale
225g zahar
200g faina cu factor de crestere
25g cacao
1 lingurita praf de copt
1 lingurita extract de vanilie
4 oua batute
2 linguri de lapte
Pentru umplutura
200ml frisca
2 linguri zahar pudra
2 linguri cacao
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 190 de grade. Pune toate ingredientele intr-un vas mare si bate bine pana cand se combina. Imparte intre doua tavi si coace pe gratarul din mijloc al cuptorului, timp de 20 de minute. Lasa la racit timp de 5 minute in tava, apoi scoate pe un gratar de prajituri.
2. Pentru crema, bate frisca impreuna cu zaharul pudra, apoi adauga ci pudra de cacao. Dupa ce se racesc blaturile, uneste-le cu crema.
sursa Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro