Tot ce nu stiai despre Dragobete. Traditii, superstitii si farmece de dragoste

Tot ce nu stiai despre Dragobete. Traditii, superstitii si farmece de dragoste
Tot ce nu stiai despre Dragobete. Traditii, superstitii si farmece de dragoste

Data de 24 februarie nu a fost aleasa intamplator. Odata cu natura, reinvie si iubirea, iar Dragobetele era ziua in care intreaga suflare sarbatorea innoirea firii si se pregatea pentru venirea primaverii.

3. Ziua distracţiei şi a veseliei

De DRAGOBETE, tradiţia spune că nimeni nu trebuie să fie trist sau să plângă, deoarece aşa va fi tot anul şi va atrage ghinioanele asupra lui. În schimb, trebuie să petreacă şi să se veselască, pentru ca tot anul să îi meargă bine şi să aibă parte de voie bună.

4. Ziua curăţeniei

Potrivit tradiţiei, femeile trebuie să facă ordine şi curăţenie în casă, pentru a avea un an îmbelşugat şi a fi iubite de soţi. Aşadar, înainte să pleci la distracţie, şterge praful şi aspiră, ca să vadă iubitul tău cât eşti de harnică.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodii compatibile pe viata! Uite pe cine sa nu scapi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies