Tot ce trebuie să știi dacă aveai nunta programată în vara anului 2020. Anunțul făcut de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela

ministrul afacerilor interne, marcel vela, nunta 2020, vara 2020, nunti
ministrul afacerilor interne, marcel vela, nunta 2020, vara 2020, nunti

Foarte multe persoane care aveau nunta programată în vara anului 2020 nu știu ce se va întâmpla cu marele eveniment. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a oferit un răspuns.

Anii trecuți sezonul de petreceri, fie că vorbim de 1 mai, botezuri, cununii sau nunți, era deja în toi. Din păcate, 2020 a adus schimbări radicale de planuri pentru toți cei care aveau de gând să organizeze evenimente fastuoase, chiar dacă erau planificate la virgulă, de luni bune. Cu toate acestea, relaxarea măsurilor începând din 15 mai, reprezintă o urmă de speranță pentru toți mirii care își doreau să organizeze nunta în vara anului 2020.

Citeste si: Anunțul momentului! Iată de când avem liber la concedii: „Începând din luna...”

ministrul afacerilor interne, marcel vela, nunta 2020, vara 2020, nunti
ministrul afacerilor interne, marcel vela, nunta 2020, vara 2020, nunti

Românii care aveau astfel de evenimente programate în această perioadă pot să se căsătorească în continuare, cu condiția de a respecta anumite reguli. Este foarte important ca persoanele participante să nu fie mai mult de opt, deci la un calcul simplu, doi miri, doi nași și cei doi părinți ai fiecărui mire sunt singurele persoane care pot participa la marele eveniment din viața tinerilor.

Ministrul Afacerilor Interne a fost întrebat ce se va întâmpla cu nunțile programate în vara anului 2020 și a mărturisit că în funcție de evoluția situației epidemiologice, după data de 15 mai va fi luată o decizie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Descoperire șoc: Ce se întâmplă cu sângele celor infectați cu coronavirus

Marcel Vela: ce trebuie să știi dacă aveai nunta programată în vara anului 2020

„Cu privire la nunți, ele se pot organiza și acum. Vă puteți căsători în pace și în liniște, dar într-un număr restrâns de persoane, de 8 persoane, până în 15 mai.

În funcție de cum evoluează situația epidemiologică, după 15 mai vom lua o decizie în cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență vizavi de numărul de persoane care pot participa la evenimente personale, gen nuntă.

Câți și cum va fi o analiză absolut științifică, făcută de către epidemiologi și infecționiști, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca să ajungem într-o fază optimistă în care să putem mări de la 8 la un alt număr trebuie ca până în 15 mai să fim foarte conștiincioși, să respectăm prevederile ordonanțelor, să respectăm distanțarea socială, să aplicăm toate condițiile de igienă personală, să purtăm mască, mănuși dacă este cazul, să evităm locurile aglomerate.

Dacă toate acestea se respectă, cu siguranță în 14 mai putem avea o analiză optimistă.

Așadar, acest răspuns nu este la mine, cheia este la fiecare dintre noi. Depinde de comportamentul nostru și de ceea ce mai răbdăm un pic, două săptămâni”, a declarat Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne.

Citeste si: Medicul Adrian-Streinu Cercel a făcut anunțul: „Studiile spun că pe 20 august se va termina pandemia”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nelu Tătaru avertizează. Orașul care ar putea să devină o a doua Suceava: „E risc foarte mare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies