„Tot răul spre bine!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cu peripeții! Ce au pățit cei doi soți înainte să ajungă la destinație

„Tot răul spre bine!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cu peripeții! Ce au pățit cei doi soți înainte să ajungă la destinație
„Tot răul spre bine!” Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cu peripeții! Ce au pățit cei doi soți înainte să ajungă la destinație

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o vacanță în Italia.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Tavi Clonda i-a făcut cadou soției sale o vacanță romantică în Italia. Prezentatoarea TV nu a știut nimic despre acest lucru și nu știe nici activitățile pe care o să le desfășoare și locurile pe care o să le viziteze.

Cu toate acestea, deși a planificat totul până la cel mai mic detaliu, se pare că planurile lui Tavi Clonda au fost date peste cap de anumite inconveniente.

Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în prima zi de vacanță

Citește și: „Cred că cel mai important este să își aleagă cu grijă partenerul alături de care decid să facă un copil.” Gabriela Cristea, sfaturi pentru viitoarele mămici

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cu peripeții! Ce au pățit cei doi soți înainte să ajungă la destinație
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Noi nu aveam voie să avem nicio părere. Întotdeauna alții erau mai buni decât mine, alții făceau mai bine decât mine.” Cât de mult au afectat-o pe Gabriela Cristea traumele din copilărie

Ajunși la destinație, cei doi soți au împărtășit cu urmăritorii lor din mediul online imagini cu locația unde vor fi cazați. Deși se aștepta la un alt loc, prezentatoarea TV a fost plăcut surprinsă de locația aleasă de către soțul său. Cu toate acestea, a avut parte de o surpriză atunci când artistul i-a spus că vor sta în acel loc doar o zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Potrivit informațiilor oferite de Tavi Clonda, acest lucru se datorează faptului că zborul lor a fost anulat, iar artistul a fost nevoit să regândească întreaga vacanță.

Gabriela Cristea: E frumos aici, dar mă așteptam la ceva mai pe crame, mai pe castele, mai pe vinuri. E foarte modernistă treaba. A, ai luat apartament. Iubire, vrei să îmi spui ceva? Ai luat dormitor cu oglinzi.

A, și aici avem televizorul.

Tavi Clonda: Pe care poți să-l întorci invers dacă vrei să te uiți din partea cealaltă. Sunt chestii simple, dar sunt de efect. E, și după ce prezinți tu camera, să îți povestesc despre ce este vorba. Ești ok? Ești fericită? E frumos?!

Gabriela Cristea: Sunt foarte fericită !”

Tavi Clonda: Doar o seară stăm aici.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea: Doar o seară stăm aici? Dar e frumos, puteam să stăm toate zilele.

Tavi Clonda: Mâine ne mutăm. Mâine o să fie senzația și ultima seară o să fie o excursie bombă. Hai să-ți zic care este adevărul. Deci asta era destinația pentru ultima seară. De ce crezi? Pentru că ultima seară ești obosit, vrei să fii mai aproape de aeroport.

Nu era pentru prima seară. În prima zi nu ești obosit, ai entuziasm și nu ești obosit deloc. Ni s-a anulat zborul de plecare, iar atunci a trebuit să mut ultima dată prima dată. Noi plecăm acasă din alt oraș. Nu plecăm din Pisa pentru că n-am avut zbor, dar tot răul spre bine. Din alt oraș din Italia o să plecăm acasă .”

Gabriela Cristea: Deci asta trebuia să fie ultima seară? Noi trebuia să stăm doar la Pisa ?”

Tavi Clonda: Nu, nu trebuia să stăm doar la Pisa. În ultima seară trebuia să stăm aici și noi stăm în prima seară. Dar tot răul spre bine .”, au povestit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe Facebook.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță cu peripeții! Ce au pățit cei doi soți înainte să ajungă la destinație
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies