Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Cine este IRINA FODOR.  „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”
Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Irina Fodor este soția îndrăgitului actor și om de televiziune, Răzvan Fodor.

Irina Fodor s-a născut în Buzău și a intrat în lumea televiziunii de la o vârstă fragedă. Este absolventa Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București și jobul prin care a pătruns pentru prima dată în lumea televiziunii a fost acela de reporter. Acum câțiva ani, Irina Fodor a fost gazda unui alt proiect de succes, „Poveștiri adevărate".

Cine este Irina Fodor

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

Irina este soția îndrăgitului actor și om de televiziune Răzvan Fodor, cel care a făcut deliciul publicului în emisiunea Asia Express, alături de Sorin Bontea, câștigând premiul cel mare în fața cuplului Ștefania-Speak, care a luptat până în ultima clipă pentru trofeu.

Irina Fodor a lucrat o bună perioadă de timp în trustul PRO TV, fiind un personaj important în cadrul mai multor emisiuni de succes, precum „La Măruță", „Vocea României" și „Românii au Talent".

Irina Fodor îndeplinește cu succes și rolul de mamă,  având o carieră în ascensiune în lumea televiziunii.

Irina este soția lui Răzvan Fodor și cei doi au împreună o fetiță

Irina și Răzvan s-au cunoscut în anul 2007 și s-au îndrăgostit iremediabil. La acea vreme, Irina era încă studentă în cadrul  Facultății de Jurnalism și în timpul liber, făcea figurație specială în studiourile de la Buftea. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, întrucât Răzvan era protagonistul unor telenovele în perioada respectivă.

Aceștia au mărturisit că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, dar nu a durat mult până când Irina s-a îndrăgostit iremediabil de cel care avea să-i devină ulterior soț: „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este NICOLAI TAND. „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu. În acte sunt Niculai”

Cine este Irina Fodor

Citeste si: CITEȘTE: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Prima lor întâlnire a fost una extrem de specială, întrucât carismaticul prezentator de la Burlacul a invitat-o  atunci pentru a-l însoți la botezul unui prieten. Ceea ce multă lume nu știe este că Răzvan Fodor a pus la cale atunci un plan secret și a supus-o pe Irina unui test.

„I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment.

(Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, povestea Răzvan Fodor pe blogul său, în urmă cu ceva timp.

După trei ani de relație, cei doi au decis să-și unească destinele și ulterior au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Diana, cele două fiind alintate „comorile lui Fodor”.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Irina Fodor

Citeste si: Drama pe care o trăieşte de nouă ani soţia lui Răzvan Fodor: „Am început să uit lucruri. Aşa de rău încât…”

Irina Fodor, primele declarații după ce a preluat ștafeta de la Gina Pistol 

În urmă cu un an, Irina Fodor a preluat ștafeta de la Gina Pistol, care a intrat în concediu pentru a se ocupa de fetița ei.Totodată, Irina Fodor

Cine este Irina Fodor

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, de ce nu s-a însurat

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!”, au fost primele declarații ale Irinei Fodor.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Donatella Versace, sora lui Gianni Versace

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies