Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile

Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile
Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile

Multe relații merg foarte bine, iar cei implicați în ele nu se gândesc nicio secundă că nu ar mai putea fi împreună la un moment dat. Cu toate acestea, ajung să se despartă sau chiar să divorțeze, chiar dacă compatibilitatea lor este una foarte mare.

În cadrul unei emisiuni TV, psihologul Cristian Andrei a vorbit despre divorțurile dintre cuplurile compatibile. Dacă te numeri și tu printre aceste persoane, iată care este motivul acestor separări neașteptate.

Citește și: Ce jucării să-i cumperi copilului tău?

Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile
Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile[Sursa foto: Pexels.com]

Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile

De cele mai multe ori, dacă între două persoane există iubire și compatibilitatea este foarte mare, dar se ajunge la despărțire, oamenii din jur sunt vinovați, deoarece există anumite energii și influențe care sunt băgate în

seamă de cei care fac parte din relație, iar după toate acestea, decid să meargă pe drumuri diferite.

„Pe scurt, cuplurile divorțează din cauza celorlalți. În timp ce oamenii se iubesc, sunt în dragoste, cei din jur nu sunt în dragostea asta. De obicei, lumea nu prea e de acord cu dragostea ta. E o intimitate a lor, nu simt ceilalți ce simți tu, față de persoana cealaltă.

Ei bine, acești detractori, dintre care bineînțeles, exemplu clasic este soacra, cei care spun tot timpul nu, aceștia așteaptă acel moment, când există dificultatea între cei doi. Ei funcționează ca niște catalizatori în despărțirea celor doi. Iubirea continuă, dar din cauza că lumea din jur începe să demonteze această dragoste se va transforma în ură, în conflict, va fi aceeași pasiune, aceeași intensitate, numai că va fi interpretată nociv.”, a
menționat psihologul în cadrul unei emisiunii TV.

Cuplurile care ajung să meargă pe drumuri separate, deși încă se iubesc, se întreabă cum de au ajuns în situația asta, dar, nu pot rezolva problema din cauza oamenilor din jur. Cei doi merg la divorț forțați de împrejurări, dar iubirea dintre ei este la fel de puternică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Așa este și la aceste cazuri de divorț, cei doi parteneri încă se iubesc sau cel puțin unul dintre ei tânjește după celălalt, dar lumea din jur nu este de acord și trebuie să existe scandal, ură, împărțeală trebuie răzbunare, defăimare și pe undeva pe acolo sunt niște copii care nu înțeleg absolut nimic, cum s-a întors frumusețea pe partea cealaltă”, a mai declarat psihologul.

Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile
Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile[Sursa foto: Pexels.com]

Rolul negativ al oamenilor din jur în divorț

Oamenii din jur pot avea un rol negativ, atunci când un cuplu divorțează. Cu voia sau fără voia lor pot intra pe sub pielea unuia dintre cei doi care fac parte din cuplu, iar în momentul acela aceștia să realizeze că, de fapt, nu le este bine în relația lor.

Aceste lucruri pot veni mai mult din partea bărbaților, deoarece îi creează celui care s-a căsătorit o inferioritate în propriul grup de prieteni, cum că ar fi sub papuc și el trebuie să fie bărbatul în casă, iar în momentul acela ei nu se mai gândesc la ceea ce au acasă, ba chiar mai mult, vor să fie văzuți mai bine în ochii prietenilor.

„Oamenii din jur bagă fitile. Ei de multe ori acumulează niște interese și niște dezavantaje pe care le-au crezut ei că vin din relația celor doi. Geloziile, gelozia soacrei, gelozia fratelui sau a surorii, gelozia prietenilor. Gelozia prietenilor băieți este cea mai rea și fără să își dea seama subminează cuplul, deoarece îi dau senzația celui din relație că trebuie să fie un bărbat un adevărat.”, a mai menționat psihologul Cristian Andrei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 Este important ca cei doi îndrăgostiți să nu se lase pradă vorbelor din jur, deoarece iubirea lor ar trebui să fie mai importantă decât orice și să reușească să ajungă la ceea ce își propun împreună, fără a cere sfaturi oamenilor din jurul lor, care, nu au întotdeauna intenții bune.

În momentul în care oamenii vor fi implicați în viața voastră de cuplu, lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, chiar dacă iubirea voastră este încă vie, aceasta se va transforma ușor ușor în ură și conflictele vor fi unele interminabile.

Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile
Totul despre divorțurile dintre cuplurile compatibile[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Mesaje, urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților 2023: Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru el



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum îți alegi partenerul de viață

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies