TOTUL despre femeia SCORPION. De ce se spune despre ea că este cea pe care o doresc toţi bărbaţii

TOTUL despre femeia SCORPION. De ce se spune despre ea că este cea pe care o doresc toţi bărbaţii
TOTUL despre femeia SCORPION. De ce se spune despre ea că este cea pe care o doresc toţi bărbaţii

Se spune despre femeia Scorpion că este femeia pe care o doresc toţi bărbaţii. Indiferent cum arată, despre femeia Scorpion se poate afirmă cu certitudine că este cea mai senzuală femeie din tot zodiacul.

Semn de apă: lac.
Trăsătură caracteristică: pasiunea.
Frază favorită: te doresc.

Sunt uşor de recunoscut după ochii misterioşi. Scorpionul nu priveşte, ci fixează direct. Ochii femeilor scorpion sunt că nişte ace fine care te impung atunci când îşi aţintesc privirea. Pot fi hipnotizante şi pasionale, exagerat de pasionale. Când te iubesc, te iubesc mai mult decât toţi ceilalţi. Dacă te urăsc, proporţia se păstreză.

Dacă tu le faci cadou o carte, ele îţi vor face cadou o enciclopedie. În ceea ce priveşte viaţă amoroasă, situaţia stă la fel. Tu le dai un sărut, ele vor face dragoste cu ţine de trei ori la rând. Sau, dacă ţi le-ai făcut duşmani, păzeşte-te. Tu le spargi geamul la maşînă, ele îţi dau foc la casă. Sigur vor spune după aceea: „- Nu am început eu.”

Ea ar putea scrie o carte despre cum trebuie să se poarte sau să se mişte, să vorbească sau să arate o femeie atunci când vrea să cucerească un bărbat.  Dacă întâlneşte un bărbat atractiv, ştie cum să-l scoată din turmă, să-l înnebunească într-atât încât el să nu mai dorească altă femeie.

Nu ar fi bine să i să împotrivească. Chiar dacă nu este întotdeauna frumoasă, în ochii ei există ceva irezistibil, hipnotic.

Bărbatul află cum se simte un iepure în momentul în care este hipnotizat de o cobră. Nu acceptă un partener zgârcit, vrea să meargă întotdeauna cu clasa întâi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Cassandra 29 octombrie - 4 noiembrie 2018: Tranziţia dintre luni aduce multe turbulenţe pentru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies