Totul despre Maxi Iglesias: Data nașterii, studii, înălțime, iubită, filme

Maxi Iglesias
Maxi Iglesias

Maxi Iglesias se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori spanioli. Serialele în care joacă se bucură de un real succes, acestea fiind preferate de un număr impresionant de persoane din întreaga lume. Citește totul despre Maxi Iglesias și află cele mai noi detalii în ceea ce privește cariera sa, studiile și viața personală.

Maxi Iglesias joacă în cele mai cunoscute seriale spaniole, se bucură de un succes răsunător, iar pe plan personal lucrurile nu au fost niciodată mai bune. Cu toate că este foarte deschis și răspunde mereu sincer întrebărilor venite din partea fanilor și jurnaliștilor, actorul nu oferă foarte multe detalii despre copilăria sa. Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo, pe numele său complet, s-a născut la Madrid, are acum 31 de ani și este un sex-simbol fără de care filmele și serialele în care joacă nu s-ar mai fi aflat în topurile vizionărilor pe Netflix.

Citește totul despre Maxi Iglesias: de la primii pași în carieră și până la ultimele detalii din viața lui personală.

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

Maxi Iglesias
Maxi Iglesias[Sursa foto: Instagram]

Maxi Iglesias este unul dintre cei mai atractivi actori spanioli

Actorul și prezentatorul de televiziune are un aspect fizic de invidiat, sportul nefiindu-i străin.

Pe lângă fotbal, pe care îl practică în timpul liber alături de prieteni, Maxi Iglesias iubește și dansul, lucru demonstrat în filmul „Dancing with the Stars”. Scena în care a dansat tango cu partenera sa a fost foarte apreciată de publicul larg.

Biografia lui Maxi Iglesias

Deși este actor, prezentator de televiziune și model, Maxi Iglesias nu și-a dorit încă de la începuturi să profeseze în aceste domenii.

Fiind mare fan al echipei de fotbal Atlético de Madrid, primul său vis a fost acela de a ajunge un fotbalist foarte cunoscut, dar destinul l-a condus pe alt drum.

Până să facă primii pași în vasta lume a actoriei, Maxi Iglesias a fost chiar și DJ la diferite petreceri și evenimente.

Data și locul nașterii

Maxi Iglesias, pe numele său complet Maximiliano Teodoro Iglesias Acevedo, s-a născut pe data de 6 februarie 1991 la Madrid și a fost singurul copil la părinți.

Pe când avea vârsta de doar șase ani, Maxi Iglesias a suferit o pierdere cumplită. Tatăl lui s-a stins din viață în urma unei boli de inimă, acesta fiind crescut mai apoi doar de mamă. Într-un interviu acordat unei publicații locale, actorul a recunoscut că mama lui i-a spus încă de la o vârstă fragedă că s-ar putea descurca foarte bine singur, învățându-l astfel să aibă multă încredere în propriile forțe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am făcut primul casting pentru distracție și mi-am dorit foarte mult asta. Atât de mult încât la vârsta de doisprezece ani am traversat Madridul singur într-un autobuz pentru primul meu test și a trebuit să-mi dea bani ca să mă întorc pentru că am pierdut bonul pe drum. De mic îmi amintesc că am trăit momente care nu corespundeau vârstei mele.

Sunt obișnuit, pentru că așa a fost dintotdeauna.”

Studii

Maxi Iglesias a studiat la Colegiul „Cardinal Spinola” din Madrid, iar primii pași în carieră i-a făcut în anul 2005. Ulterior, în vara anului 2012, acesta s-a alăturat concursului „Mira quién baila”, mai apoi producției spaniole „Dueños del paraiso”, iar după a jucat în „La Embajada”. Acestea sunt doar câteva proiecte importante din care a făcut parte Maxi Iglesias la începutul carierei sale, dat fiind faptul că acum se poate mândri cu roluri în seriale care se poziționează în topul preferințelor pe Netflix.

Citeste si: Cine este CARMEN GREBENIȘAN. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."

Maxi Iglesias
Maxi Iglesias[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubita lui Maxi Iglesias

Foarte discret de fel, Maxi Iglesias s-a prezentat o bună perioadă de timp ca fiind un bărbat sigur, însă zvonurile cum că s-ar afla într-o relație cu cineva nu au întârziat să apară. În anul 2021, acesta își oficializa relația cu Stephanie Cayo, actriță, cântăreață și compozitoare din Peru.

Cei doi au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste printr-o serie de fotografii postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

Maxi Iglesias
Maxi Iglesias[Sursa foto: Instagram]

În ce filme a jucat îndrăgitul actor spaniol

Pe lângă serialele în care a jucat personaje seducătoare, unul dintre ele fiind și „Valeria”, Maxi Iglesias se poate mândri și cu reușitele sale în filme. Despre serialul „Valeria” amintim că s-a clasat, în anul 2020, pe primul loc în preferințele Netflix, actorul interpretând rolul șarmantului Victor, care a reușit să o scoată pe actrița principală, Valeria, din relația monotonă pe care a avut-o cu soțul ei.

Pe final de martie 2022 a avut loc premiera filmului „Hasta que nos volvamos a encontrar”, producție în care Maxi Iglesias face pereche cu Stephanie Cayo, actuala lui parteneră.

Pe Maxi Iglesias îl putem urmări și în serialul „Ingobernable”, în „Bucătăreasa din Castamar”, dar și în sezonul 2 din „Toy Boy”.

Maxi Iglesias a jucat și în telenovele. În 2014 a filmat pentru „Dueños del paraiso”, un serial realizat de Telemundo, cu Kate del Castillo, José Maria Torre și Miguel Varoni în rolurile principale.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este soțul Simonei Gherghe. „Am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi de mai multe ori în ultimii trei ani”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies