TRAGEDIE in presă! Jurnalistul Leonardo Gabriel Hernandez a fost ucis in plină stradă

TRAGEDIE in presă! Jurnalistul Leonardo Gabriel Hernandez a fost ucis in plină stradă
TRAGEDIE in presă! Jurnalistul Leonardo Gabriel Hernandez a fost ucis in plină stradă

Un jurnalist a fost ucis, duminică, în plină stradă. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani a fost grav rănit, iar la scurt timp a încetat din viață la spital.

 

Leonardo Gabriel Hernandez, in vârstă de 54 de ani, lucra pentru o televiziune regională din sudul Hondurasului. Acesta a fost grav rănit de gloanţe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vești imense pentru românii din străinătate! Cine va primi 1 000 de euro în plus

Potrivit unor martori citaţi de poliţie, în timp ce jurnalistul de afla pe stradă, “un individ care se deplasa pe jos l-a intreceptat şi a tras mai multe focuri de armă asupra lui”.

Sursa: Cancan.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Zina Dumitrescu, interviu emoționant la TV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies