Tragedie în showbiz! A murit în urmă cu puțin timp

Ramon Chicireanu
Ramon Chicireanu

Vestea i-a luat prin suprindere pe toți apropiații săi, care au sperat într-o minune până în ultima clipă.

Tragedie pentru familia unui fost concurent al unei cunoscute emisiuni din România. După o luptă grea, Ramon Chicireanu a pierdut lupta cu viața.

Fostul concurent suferea de o boală grea, iar ultimii ani i-a petrecut mai mult prin spital. Bărbatul suferea de cancer limfatic, iar medicii au încercat până în ultimul moment să îi salveze viața.

Citeste si: Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Ramon a lăsat în urma sa trei copii și o soție îndurerată. O mulțime de români se mobilizaseră să îl ajute ca să depășească această tragedie din viața sa.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Info Iași și a fost confirmat ulterior de familie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ramon chicireanu
Ramon chicireanu

„Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care l-au iubit.

Citeste si: Un cunoscut concurent de la o emisiune culinară duce o luptă crâncenă cu cancerul. E de nerecunoscut! „A trecut prin experienţe greu de închipuit”

Mesajele de condoleanțe nu mai încetează să curgă pe pagina unde a fost făcut anunțul trist.

Ce a transmis Ramon în ultimul său mesaj

Pe data de 7 martie, Ramon a scris pentru ultima dată pe pagina sa de socializare un mesaj în care îi ruga pe toți să îi fie alături:

„Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Îl mai țineți minte pe Chicireanu Ramon? Atunci era bucătărașul cel glumeț, acum este pacientul bolnav de cancer care se chinuie să își salveze viața

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Una dintre cele mai grele amintiri din viața lui Tavi Clonda. Artistul, dărâmat de pierderea tatălui său: "Este foarte dureros, nu mă așteptam să fie chiar așa"

Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A născut în secret cel de-al treilea copil

Yaman își dă seama că Serhan este implicat în răpirea sa. Vezi ce se întâmplă în această seară în „Inima Rebelă”, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies