Tragica poveste de viaţă a lui Keanu Reeves

Tragica poveste de viaţă a lui Keanu Reeves
Tragica poveste de viaţă a lui Keanu Reeves

Keanu Reeves este un actor apreciat, dar şi un om deosebit! Tragediile care s-au derulat în viaţă lui Keanu Reeves sunt greu de imaginat şi, cu toate acestea, el a rămas un om vertical şi optimist.

În urmă cu aproximativ optsprezece ani, în 1999, a apărut „Matrix”, faimosul film SF care s-a bucurat de un succes nemaipomenit, câştigând patru Premii Oscar. Până aici, pare o poveste fericită. Însă nimeni nu ştie sau nu şi-ar imagina prin ce tragedii a putut să treacă actorul Keanu Reeves.

Din păcate, până la vârstă de 53 de ani, actorul de origine libaneză a trecut printr-o serie de evenimente pe care o singură persoană nu ar avea cum să le experimenteze într-o viaţă.

În ciuda tuturor acestor întâmplări complet nefericite, Keanu a reuşit să lupte în continuare şi să nu se lase învins. Iată evenimentele care i-au schimbat radical viaţă actorului:

Keanu Reeves a avut parte de o copilărie grea

Încă din copilărie, Reeves a avut parte de numeroase dezamăgiri şi greutăţi din parte celor din jur, ba chiar din partea propriei familii. Conform spuselor actorului, tatăl sau a abandonat familia când el era doar un copil.

Că rezultat, mama lui s-a recăsătorit de câteva ori, obligând familia să se mute constant.

Aveam o viaţă de vagabond', a dezvăluit actorul reviste Parade în anul 2000. Cumva mă obişnuisem cu acel stil de viaţă, devenise parte din mine. Nu mă puteam aşeza la casă mea. Îmi plăcea să mă mut în locuri noi – fie că inchiriam apartamente sau stăteam la hoteluri.

Apoi am împlinit patruzeci de ani. Această vârstă este dificilă, poate pentru că realizezi că eşti un adult. Aşa că mi-am cumpărat propria mea casă. Îmi doream acest lucru demult.'

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Seducţie! Slabiciunile zodiilor din punct de vedere amoros. Cum te laşi cucerită, in funcţie de zodie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Scrisori de dragoste pline de emoţii care nu au fost trimise niciodată, stranse intr-o carte de o tânără

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies