„Trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă”. Cu ce se confruntă Oana Roman

„Trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă”.  Cu ce se confruntă Oana Roman
„Trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă”. Cu ce se confruntă Oana Roman

Oana Roman trece printr-o perioadă foarte dificilă din viața ei. Pe lângă tensiunile din relația cu soțul ei, vedeta este îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale. Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, fiica lui Petre Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde explică de fiecare dată, ce se întâmplă în viața ei.

Și de această dată, Oana a izbucnit pe Instagram, acolo unde și-a expus motivul supărării ei.

Oana Roman, un nou scandal în mediul online

oana roman probleme
Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A spus: Gata, a sosit timpul”. Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat când va avea loc nunta

Oana Roman traversează momente foarte grele, deoarece știe că nu o poate ajuta cu nimic pe mama sa, care are probleme de sănătate.

Din această cauză, vedeta a explicat că se confruntă cu o tristețe cruntă, care s-a transformat în frustrare și anxietate. În ultima perioadă, Oana a primit mai multe mesaje răutăcioase de la internauții din mediul online, situație care i-a agravat starea de neliniște. Vedeta a postat un filmuleț din locuința sa, unde se putea observa o haină pe jos. Urmăritorii ei au taxat-o imediat și au acuzat-o că nu se ocupă de curățenie.
Ulterior, fiica lui Petre Roman a explicat că aceea nu era o cămașă, ci pătura pe care stă câinele lor.

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o critică

mioara roman
Prin ce trece Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: La ce facultate a intrat Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România

Oana a ținut să menționeze că deși trece printr-o perioadă delicată, ea nu este răutăcioasă cu alții. Mai mult, soția lui Marius Elisei a recunoscut că persoanele din jurul ei au realizat că este anxioasă, semn că situația este destul de gravă.

„De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum.

Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate acestea: nicio scundă nu m-am gândit să vărs frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia  ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama și de copilul meu, și de casă, și de proiecte.
Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări.”,
a explicat Oana Roman.

Mama Oanei Roman are noi probleme de sănătate

oana roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: „O minune perfectă, făcută de Anul Nou”. Soția lui Vladimir Drăghia, Alice, a devenit mamă pentru a doua oară

În această dimineață, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor ei că astăzi trece printr-un mare stres, deoarece mama ei, Mioara Roman, va suferi o nouă intervenție chirurgicală, destul de dificilă. Mai mult, Oana Roman le-a cerut ajutorul fanilor ei, dorind să primească din partea lor, câteva gânduri bune pentru mama ei.

„Mă duc la mama la spital. Azi va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Mulțumesc. Doamne ajută”, a transmis Oana Roman.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies