Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer

cum sa iti aranjezi patul
Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer

Există anumite aspecte pe care le puteți lua în calcul, atunci când vine vorba despre aranjamentul de pat. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți aranja patul, astfel încât să aibă un aspect plăcut și să arate mereu ordonat.

 

1. Alegeți o saltea de înaltă calitate

Merită să acordăm o atenție fundamentală înainte de a ajunge la stil. Începe cu salteaua. Pentru nevoile dvs., există o varietate de stiluri și fermități ale saltelei.

Alegeți o saltea de lux care să vă ofere confort în timp ce dormiți, indiferent dacă este pluș, mediu sau chiar ferme. Nu uitați să luați în considerare protectorul de saltea. O modalitate de a vă asigura că salteaua rămâne în stare bună pentru anii următori este să o păstrați fără pete și scurgeri.

Citește și: De ce nu e bine să ai oglinda în dormitor. Cum explică specialiștii Feng Shui

curatenie dormitor
Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Transformă-ți casa într-o locuință elegantă, cu doar câteva trucuri. Sfaturi de design interior

2. Începeți cu o paletă de culori

Acum că avem baza acoperită, putem trece la stil.

Când vine vorba de aranjamentul patului, alegerea unei palete de culori este un loc grozav de început. Paleta de culori pe care o alegeți nu are reguli. În schimb, totul se referă la crearea unui loc în care te simți bine. Alegeți culorile care vă atrag în mod natural și vă ajută să vă simțiți liniștiți și liniștiți. Cu toate acestea, unii oameni vor găsi aceste nuanțe neutre calmante, în timp ce alții vor găsi aceste nuanțe atrăgătoare.
Chiar dacă schimbați lenjeria de pat, puteți obține mai multe palete. Acest lucru va face patul dvs. să arate mai bine cu acele cearșafuri noi.

alegere ornamente pentru dormitor
Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer[Sursa foto: freepik]

3. Adăugați straturi cu o pilotă și o plapumă

Straturile de plapumă și pilotă sunt o modalitate rapidă de a adăuga stil patului tău. În acest fel, vă puteți adapta la diferite temperaturi și, în același timp, puteți adăuga mai multe culori și texturi.

Toate paturile de lux au textură. O plapumă adaugă textură la umplutură, în timp ce husa, care este realizată din diferite materiale, vă permite să vă jucați cu culorile și imprimeurile. Lenjeria este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de lux relaxat stilului tău, iar textura adăuga un detaliu fin stilului tău. Când ambele sunt pliate frumos, o cuvertură poate completa setul de cearșaf și plapuma.

alegere saltea de pat
Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

4. Adăugați volum și confort cu pernele

Deja aveți probabil câteva perne de dormit pe pat. Cu toate acestea, trebuie să știți că adăugarea de perne cu forme diferite este o modalitate excelentă de a-l face să se simtă mai confortabil cu volum.

  • Pernele din Europa: Pernele europene sunt atât utile, cât și elegante. Sunt utile, deoarece vă pot ajuta să vă susțineți spatele dacă vă place să stați în pat pentru a citi sau a privi la televizor, iar forma lor pătrată face ca pernele dreptunghiulare de dormit să arate mai bine.
  • Perne pentru decorațiuni: Deși pot fi găsite într-o gamă largă de forme și dimensiuni, de la pătrate la cilindrice, pernele decorative sunt de obicei mai mici decât pernele standard europene. O altă modalitate de a adăuga culoare, model și textură patului tău și de a-l face tușa perfectă este cu pernele decorative.
  • Configurarea pernelor: În ceea ce privește organizarea lor, cel mai simplu și mai elegant mod este să le grupați în funcție de dimensiune. Apoi, așezați cele două perne standard în locul lor obișnuit, apoi așezați pernele europene în fața lor, iar apoi pernele decorative. Acest set oferă un aspect simetric, elegant și luxos. Asigurați-vă că pernele sunt aranjate corect.

aranjare dormitor
Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer[Sursa foto: freepik]

5. Completați aspectul cu finisaje

Acum că patul tău a fost făcut, stratificat și aranjat, trebuie doar să-l faci mai confortabil și primitor cu finisaje. Spray-urile pentru somn și lenjerie de pat sunt o ultimă recomandare atunci când vine vorba de aranjarea patului, deoarece pot adăuga arome plăcute și relaxante pentru a vă ajuta să dormiți și pentru a menține patul și lenjeria de pat în stare proaspătă. Poate doriți să adăugați o lampă pe noptieră pentru a adăuga o lumină mai slabă spațiului.

Transformă-ți dormitorul: 5 Sfaturi pentru a aranja patul ca un designer[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vorbirea în somn: Ce stimulează acest fenomen și cum puteți controla acest comportament nocturn

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies