Transformarea socanta a Mirabelei Dauer dupa operatia la rinichi. Doamne, cat de mult a slabit! Este de nerecunoscut

Transformarea socanta a Mirabelei Dauer dupa operatia la rinichi. Doamne, cat de mult a slabit! Este de nerecunoscut
Transformarea socanta a Mirabelei Dauer dupa operatia la rinichi. Doamne, cat de mult a slabit! Este de nerecunoscut

La mai bine de doua luni de cand i-a fost descoperita o formatiune tumorala incipienta si i-a fost extirpat un rinichi, starea de sanatate a cantaretei Mirabela Dauer continua sa fie delicata.

Adevarul despre starea de sanatate a cantaretei Mirabela Dauer continua sa fie invaluit in mister si sa ingrijoreze. Desi au trecut aproape 6 saptamani de cand indragita cantareata s-a confruntat cu cea mai grea cumpana a vietii sale, Mirabela Dauer nu si-a reluat activitatea concertistica si se afla inca in perioada de recuperare.

Apropiat de solista, cantaretul Raoul a povestit ca, in ianuarie 2018, in urma unui control medical, medicii i-au descoperit Mirabelei Dauer o formatiune tumorala incipienta la rinichi si au decis sa-i extirpe organul afectat.

Luata prin surprindere, mai ales ca este o persoana care are grija de sanatatea sa, artista a trebuit sa accepte interventia chirurgicala si, ulterior, sa-si inghete programul artistic.

Din pacate, recuperarea se desfasoara lent si starea sa de sanatate continua sa-i ingrijoreze atat pe apropiati, cat si admiratorii sai. Cu atat mai mult cu cat, in ultimul timp, pe pagina sa de socializare, Mirabela Dauer posteaza rugaciuni catre Sfinti si catre Parintele Arsenie Boca.

VEZI CUM ARATA IN GALERIA FOTO.

Citeste ce a spus artista pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Profetia Mariei Ghiorghiu s-a indeplinit! Clarvazatoarea a anuntat, in urma cu cateva zile, MOARTEA Ionelei Prodan

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies