Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cui se adresează procedura?

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cui se adresează procedura?
Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cui se adresează procedura?

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cui se adresează procedura extrem de populară în străinătate.

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului a ajuns de anul acesta și în România. Denumită Low Level Laser Therapy LLLT procedura modernă a vindecat pacienți afectați de alopecia timpurie, alopecia genetică sau cea atipică.

De ce să apelezi la tratamentul de laser pentru creșterea părului?

Dintotdeauna, părul a avut un rol important în aspectul nostru general și un impact major asupra psihicului fiecăruia.

Când ciclul său normal de regenerare se dezechilibrează și există diferențe între părul care cade și cel care crește, se intalează alopecia. Idealul este să aveam un păr sănătos, bogat și puternic și care să se regenereze în mod natural.

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. În ce constă și cum știi dacă ai nevoie de terapie

Citeste si: Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ultimii ani, tot mai multe femei suferă de alopecie areată sau atipică. Ele pierd păr și prezintă zone pe scalp unde acesta a încetat să mai crească. Podoaba loc capilară este firavă și riscul de chelire le macină.
Dacă la bărbați alopecia se instalează în creștetul capului și în zona frunții, la femei pierderile apar în zona occipitală (ceafă) și pe lateralele capului.


Tratamentul cu laser pentru creșterea părului vindecă rădăcina firelor de păr și duce la declanșarea procesului natural de regenerare.

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. Structura firului de păr este reparată cu laser, fără a se apela la medicamente sau intervenții chirurgicale!

“Prin acțiunea sa, laserul repară rădăcina firului de păr, stimulează țesuturile și crește activitatea celulară în zona scalpului. În urma terapiei, metaboliții toxici pentru păr sunt eliminați și inflamația din jurul foliculilor este redusă până la vindecare.


Acest lucru le permite foliculilor, vechi și noi, să asimileze substanțe nutritive importante pentru regenerare naturală a părului.
Astfel, structura firului de păr este reparată cu laser, fără a se apela la medicamente sau intervenții chirurgicale. Terapia este recomandată atât bărbaților, cât și femeilor.

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. Etapele de tratament și durata terapiei cu laser

Schema de tratament și durata tratamentului diferă de la pacient la pacient și se realizează în urma unei diagnoze computerizate.


Există trei etape ale sedinței de tratament:
- Folosirea Derma Roller-ului pentru stimularea eficientă a scalpului.
- Ședința propriu zisă de tratament,
- Masarea scalpului cu substanțele prescrise în schema de tratament.

Citeste si: Implantul de sprâncene- cine are nevoie de el și ce implică procedura?

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului. Când apar primele semne
După două luni de tratament, pacienții vor sesiza o reducere semnificativă a pierderii părului.

Acest lucru se întâmplă în 99% dintre cazuri.
În cea de-a doua etapă, (4-5 luni de terapie) pe măsură ce foliculii se vindecă, rădăcinile încep să producă mai multe fire de păr (4-5 în loc de 0-1-2 cum se întâmplă în alopecia timpurie). Pe de altă parte, părul existent devine mai gros, mai plin, mai strălucitor și sănătos.
În etapa a treia, (6 luni) firele de păr mici și fragile încep să se transforme în fire rezistente și capătă o textură normală.

De obicei, se recomandă ședințe de tratament cu o durată de 20 de minute/ de 2 ori pe săptămână sau 1 sedință de 40 de minute/ o dată pe săptămână.
Vor fi în total 48 de ședințe în 6 luni de tratament (8/ lună) sau 24, în 6 luni de tratament (4/lună).
În timpul tratamentului nu se folosesc ace și nu se realizează incizii. Procedura nu necesită anestezie. De asemenea, lumina laserului este rece, iar aparatul nu are niciun element de încălzire. Tratamentul cu laser pentru creșterea părului se realizează la clinică și este continuat acasă, respecându-se indicațiile specialistului”, a explicat consilierul medical Ensar Duman.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tratamentul cu laser pentru creșterea părului!" Am descoperit tratamentul în urmă cu un an, iar de atunci nu am mai avut liniște până nu l-am adus în țară"

Beneficiile Tratamentului cu Laser pentru Creșterea Părului:
– Crește producția de ATP, energizează și repară foliculii slăbiți,
– Crește micro-circulația sângelui în foliculi și stimulează creșterea mai multor fire de păr dintr-un singur folicul.
– Crește acumularea nutrienților în foliculi prin stimularea circulației sângelui,
– Crește vitalitatea firului de păr prin absorția de oxigen și eliminarea toxinelor,
– Reduce inflamația din jurul foliculilor mici și îi ajută să se vindece și să intre într-un proces de creștere și regenerare naturală și sănătoasă.
– Lampa cu laser vindecă rănile, elimină mătreața și alte iritații prezente la nivelul scalpului și stimulează refacerea podoabei capilare.
Tratamentul este recomandat și persoanelor care au apelat de curând la implantul de păr.

De 11 luni, procedura revoluționară se realizează și în România, în București.

"Numărul femeilor care apelează la tratament este într-o creștere continuă. Cel mai impresionant caz pe care l-am avut a fost al unei tinere, Maria, în vârstă de 19 ani. Ea suferea de alopecie atipică, declanșată din cauze necunoscute și prezenta de la frunte până în creștetul capului de o porțiune de 2-3 centimetri lipsită de păr. După două luni părul a început să îi crească, iar la finalul celor 6 luni de tratament scalpul său era acoperit în întregime de păr. Ne bucurăm că putem ajuta! Avem pacienți care locuiesc în alte orașe și vin special în București pentru a realiza tratamentul cu laser pentru creșterea părului ”, a declarat consilierul medical Ensar Duman.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies