Trebuie să încerci prăjitura "sex la tavă"! O reţetă obraznică, delicioasă şi foarte uşor de făcut

Trebuie să încerci prăjitura
Trebuie să încerci prăjitura "sex la tavă"! O reţetă obraznică, delicioasă şi foarte uşor de făcut

Mod de preparare:

 

Se încălzeşte cuptorul la 170 de grade. O tavă de aproximativ 20 x 30 centimetri se unge cu ulei sau unt. Se amestecă făina cu untul, apoi se adaugă nucile. Amestecul se pune în tavă, apăsând bine. Se ţine la cuptor în jur de 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească complet.

 

Se bate crema de brânză cu zahărul până când capătă o consistentă pufoasă. Se adaugă o ceaşcă de frişcă şi se amestecă bine. Se întinde peste blat după ce acesta s-a răcit complet. Se prepară budinca de ciocolată cu o ceaşcă şi jumătate de lapte. Se lasă puţin la răcit, apoi se toarnă peste stratul de brânză. Se prepară budinca de vanilie şi se toarnă peste stratul precedent.

 

Se pune şi ultimul strat – frişca rămasă. La final, se poate decora cu bucăţele de nuci sau cu ciocolată rasă. Prăjitura se ţine la rece 2-3 ore înainte de a fi servită.

 

Sursa: retete.unica.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Lidia Buble a dat explicaţia pe care o aşteptau toţi. Vezi de ce nu a vrut tatăl ei nici în ruptul capului să-l cunoască pe Răzvan. Ce trebuie să facă prezentatorul să intre în graţiile "socrului"?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies