”Trebuie să o port pe timpul nopții.” Ce veste neplăcută a primit Bianca Comănici, după un simplu control la stomatolog

”Trebuie să o port pe timpul nopții.” Ce veste neplăcută a primit Bianca Comănici, după un simplu control la stomatolog
”Trebuie să o port pe timpul nopții.” Ce veste neplăcută a primit Bianca Comănici, după un simplu control la stomatolog

Bianca Comănici se luptă cu o afecțiune foarte întâlnită în rândul tinerilor. Iată despre ce este vorba!

Bianca Comănici este dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane de la noi din țară, după ce a participat la emisiunea “Puterea Dragostei”, ieșind câștigătoare în sezonul 1 și 2. În urmă cu puțin timp, vedeta a primit o veste neplăcută, aceea că suferă de o afecțiune des întâlnită, după un banal control la stomatolog. Din acest motiv, bruneta este nevoită să respecte cu strictețe o rutină în fiecare noapte, deoarece ține foarte mult la sănătatea ei.

Bianca Comănici, dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă

Tânăra se bucură de o comunitate numeroasă de fani pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să îi țină la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi. Astfel, Bianca a anunțat recent în mediul online că a mers într-o vizită la stomatolog, unde a primit o veste neplăcută pentru ea.

Mai precis, brunetă a aflat că suferă de bruxism (n.r scrâșnit din dinți-încleștarea dinților în mod inconștient), iar în prezent urmează să poarte o gutieră în fiecare noapte.

"Înainte să răcesc, acum 2 săptămâni cred, am fost la doctor să îmi fac detartraj, airflow și toate nebuniile acelea, care nu sunt dureroase, dar ajută dantura. Ei bine, pentru cei care nu știți eu am fațete dentare și doctorul mi-a recomandat să folosesc duș bucal de două ori pe zi și, mai nou, am aflat că sufăr de bruxism.

Ei bine, domnul doctor s-a gândit la mine și mi-a făcut gutieră pe care trebuie să o port pe timpul nopții", a transmis Bianca Comănici pe rețelele de socializare.

Citește și: “Nu mai pot să dorm.” Cum se simte Bianca Comănici în prezent, după ce a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce veste neplăcută a primit Bianca Comănici, după un simplu control la stomatolog[Sursa foto: Instagram]

Ce probleme de sănătate a avut Bianca Comănici

Bianca Comănici se bucură de o legătură strânsă cu admiratorii de pe platformele de socializare, cărora le povestește tot ce se întâmplă în viața sa. În urmă cu câteva zile, bruneta nu s-a simțit foarte bine, și nimic nu părea că o ajută. Din spusele acesteia, nu a reușit să se odihnească deoarece avea o tuse seacă, care îi dădea mari bătăi de cap.

„Asta este starea mea actuală. Sunt puțin mai bine, 5% mai bine decât ieri. Astăzi, am reușit să mă ridic puțin din pat și să mai fac câte una, alta. Mi se pare că este un concediu pe care nu mi-l doream, și nu acasă, și nu așa. M-am trezit la ora 5, nu mai pot să dorm, mă doare capul, am luat acum, că poate- poate, reușesc să adorm din nou.

E foarte ciudat, pentru că înainte, mă culcam la 5 și acum mă trezesc la 5. Încă un motiv pentru care nu pot să dorm este că am această tuse seacă, care prefer să fie productivă, pentru că așa pot să dorm. Am căutat pe Google, pentru că nu reușesc să ajung la farmacie niște tratamente naturiste și am făcut gargară cu apă și cu sare. Am încercat de mai multe ori și suc de lămâie cu miere.
Astea nu funcționează, cel puțin pentru mine, nu au funcționat în aceste două zile”
, a explicat Bianca Comănici pe rețelele de socializare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Nu mai pot să fac nimic.” Bianca Comănici se luptă cu probleme de sănătate!

Ce veste neplăcută a primit Bianca Comănici, după un simplu control la stomatolog[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„M-am schimbat în stradă.” Ce provocări a întâmpinat Bianca Comănici la Paris

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies