TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Ce zodii vor avea o săptămână de coşmar, ce zodii sunt binecuvântate

TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Ce zodii vor avea o săptămână de coşmar, ce zodii sunt binecuvântate
TREI ASTROLOGI, o singură concluzie. Ce zodii vor avea o săptămână de coşmar, ce zodii sunt binecuvântate

Mihai Voropchievici, Camelia Pătrăşcanu şi Mariana Cojocaru au citit în astre şi vin cu previziuni pentru toate zodiile în perioada 18 - 24 martie 2019.

 

HOROSCOP BERBEC

Are o săptămână în care trebuie să stabilizeze situația, să-și consolideze poziția acasă, în primul rând, că de acolo pleacă, la serviciu când s-a dus și când iese în public să stabilizeze și să știe cine e, să-și creeze coordonatele pentru a reuși.

Citeste si: HOROSCOP. Mihai Voropchievici și plantele care ne poartă noroc în funcție de zodie

HOROSCOP TAUR

Taurul are o săptămână în care este mai furtunos, puțin mai exploziv, nu știu motivele, a ieșit Hagalul, semnul uraganului. Sfatul este să vă mobilizați toate forțele, să pregătiți o bătălie mai furtunoasă cu o condiție, dacă vreți ca bătălia aia să nu ia amploare, să rămâneși calm. Numai așa totul se aranjează.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

HOROSCOP GEMENI

Că tot își doreasc și a ieșit colțul ierbii o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Și pentru cei necăsătoriți, dar și cuplurile unde există Gemeni se reînnoadă sentimentele, vin cu declarații. E fantaStic. O săptămână cu dragostea la cote înalte.

 

HOROSCOP RAC

Dacă săptămâna trecută au fost alții care au primit cadouri, acuma s-au mutat la Rac.

O sumă de bani surpriză sau un cadou-surpriză. Suma de bani este ceva mai important. O săptămână de beneficii. De unde vin nu contează, treaba e să vină.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ea este soția lui Răzvan de la Puterea Dragostei! Blonda care i-a dăruit doi copii este o adevărată bombă sexy

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies