Trei astrologi, o singură concluzie. Începe o săptămână de neuitat pentru trei zodii

Trei astrologi, o singură concluzie. Începe o săptămână de neuitat pentru trei zodii
Trei astrologi, o singură concluzie. Începe o săptămână de neuitat pentru trei zodii

Urania, Mihai Voropchievici şi Camelia Pătrăşcanu au realizat horoscopul săptămânii viitoare. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare săptămână:

 

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 19 – 25 noiembrie 2018. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie 2018. Se anunţă p săptămână plină de reuşite pe plan finaciar pentru una dintre zodii. Iată ce îţi rezervă astrele.

HOROSCOP Berbec. Au o săptămână interesantă. Sunt foarte energici, hotărâţi, nu se lasă intimidaţi de nimeni.

 

HOROSCOP Taur. Corectează nişte lucruri luni şi marţi. Foarte inspiraţi miercuri şi joi, au idei de afacaeri şi se implică în proiecte.

 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexandru Baltăţanu, concurent azi, la Vrei sa fii milionar?: “Nu de putine ori am ajuns chiar la ultima intrebare, (…) este altceva cand stai in scaun, aici!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies