Chef Sorin Bontea a explicat rețeta ouălor umplute.
Chef Sorin Bontea a dezvăluit pe rețelele de socializare trei moduri prin care puteți să umpleți ouăle și modul în care le puteți orna, astfel, acesta a dezvăluit care sunt ingredientele necesare de care aveți nevoie pentru a face un preparat delicios.
Ingrediente:
- Ouă
- Somon afumat
- Ton
- Pate
- Verdețuri
- Sare
- Piper
- Unt
- Cremă de hrean
- Cremă de brânză
Pentru
- Ridichi
- Mazăre
- Bacon
- Petale de flori
- Verdeață
Cum prepară chef Sorin Bontea compoziția pentru ouăle umplute
Citește și: Baklava cu amestec de nuci și miere. Prepară chiar acasă această specialitate turcească!
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: Rulouri cu piept de pui și spanac, învelite în bacon. O altă modalitate de a gătii pieptul de pui!
Bucătarul a umplut o serie de ouă cu pateu, altul cu somon, iar unele cu ton, la toate fiind adăugată câte o cutie de cremă de brânză, verdețuri, sare și piper după gust. În compoziția de ton acesta a adăugat cremă de hrean, iar în cea cu pateu a adăugat și puțin unt.
După ce ouăle au fost umplute, acesta le-a decorat pentru a fi cât mai colorate. „Îmi lasă gura apă de fiecare dată când vorbesc de ouă umplute. Să vă arăt câteva feluri pentru a face ouă umplute. Am un pic de apă călduță. Am fiert câteva ouă. Mai întâi le tai frumos, le aranjez, le scot gălbenușurile, am 12. Le zdrobesc prin sită să nu am cocoloașe. Avem 3 boluri de gălbenușuri date prin sită, fără cocoloașe. Una o vom face cu somon afumat, punem și câteva linguri de verdeață, un bol îl facem cu ton, puteți să faceți și cu ton la conservă. Iar una o vom face cu pateu.”, a explicat Sorin Bontea.„În cea cu ton pun o lingură de cremă de hrean, iar în cea cu pateu pun unt.