Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”

Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”
Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”

Chef Sorin Bontea a explicat rețeta ouălor umplute.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit pe rețelele de socializare trei moduri prin care puteți să umpleți ouăle și modul în care le puteți orna, astfel, acesta a dezvăluit care sunt ingredientele necesare de care aveți nevoie pentru a face un preparat delicios.

Ingrediente:

  • Ouă
  • Somon afumat
  • Ton
  • Pate
  • Verdețuri
  • Sare
  • Piper
  • Unt
  • Cremă de hrean
  • Cremă de brânză

Pentru

decor:

  • Ridichi
  • Mazăre
  • Bacon
  • Petale de flori
  • Verdeață

Cum prepară chef Sorin Bontea compoziția pentru ouăle umplute

Citește și: Baklava cu amestec de nuci și miere. Prepară chiar acasă această specialitate turcească!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Rulouri cu piept de pui și spanac, învelite în bacon. O altă modalitate de a gătii pieptul de pui!

Bucătarul a umplut o serie de ouă cu pateu, altul cu somon, iar unele cu ton, la toate fiind adăugată câte o cutie de cremă de brânză, verdețuri, sare și piper după gust. În compoziția de ton acesta a adăugat cremă de hrean, iar în cea cu pateu a adăugat și puțin unt.

După ce ouăle au fost umplute, acesta le-a decorat pentru a fi cât mai colorate.  „Îmi lasă gura apă de fiecare dată când vorbesc de ouă umplute. Să vă arăt câteva feluri pentru a face ouă umplute. Am un pic de apă călduță. Am fiert câteva ouă. Mai întâi le tai frumos, le aranjez, le scot gălbenușurile, am 12. Le zdrobesc prin sită să nu am cocoloașe.
Avem 3 boluri de gălbenușuri date prin sită, fără cocoloașe. Una o vom face cu somon afumat, punem și câteva linguri de verdeață, un bol îl facem cu ton, puteți să faceți și cu ton la conservă. Iar una o vom face cu pateu.”,
a explicat Sorin Bontea.

„În cea cu ton pun o lingură de cremă de hrean, iar în cea cu pateu pun unt.

Acum pun crema de brânză l a fiecare bol o cutie de cremă de brânză. Puțină sare, puțin piper, dar mai întâi amestecăm totul cu mixerul la viteză mică. Gustăm, apoi sare punem după. Aceasta cu pateu și unt o băgăm la frigider până facem restul.  Amestecăm și la partea cu somon. Combinația perfectă de gust. Începem să umplem ouăle pe cele cu somon. E compoziție multă, dar e foarte bună și cu pâine prăjită.
Ce bine miroase. Acum le decorăm. Avem niște floricele, frunzulițe, ridichi, mazăre și bacon.”,
a spus chef Sorin Bontea.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Rețeta de ghiveci călugăresc a lui chef Sorin Bontea. „Ce bine miroase! E foarte bun.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies