Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”

Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”
Trei feluri în care puteți face ouă umplute. Rețeta lui chef Sorin Bontea. „Combinația perfectă de gust.”

Chef Sorin Bontea a explicat rețeta ouălor umplute.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit pe rețelele de socializare trei moduri prin care puteți să umpleți ouăle și modul în care le puteți orna, astfel, acesta a dezvăluit care sunt ingredientele necesare de care aveți nevoie pentru a face un preparat delicios.

Ingrediente:

  • Ouă
  • Somon afumat
  • Ton
  • Pate
  • Verdețuri
  • Sare
  • Piper
  • Unt
  • Cremă de hrean
  • Cremă de brânză

Pentru

decor:

  • Ridichi
  • Mazăre
  • Bacon
  • Petale de flori
  • Verdeață

Cum prepară chef Sorin Bontea compoziția pentru ouăle umplute

Citește și: Baklava cu amestec de nuci și miere. Prepară chiar acasă această specialitate turcească!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Rulouri cu piept de pui și spanac, învelite în bacon. O altă modalitate de a gătii pieptul de pui!

Bucătarul a umplut o serie de ouă cu pateu, altul cu somon, iar unele cu ton, la toate fiind adăugată câte o cutie de cremă de brânză, verdețuri, sare și piper după gust. În compoziția de ton acesta a adăugat cremă de hrean, iar în cea cu pateu a adăugat și puțin unt.

După ce ouăle au fost umplute, acesta le-a decorat pentru a fi cât mai colorate.  „Îmi lasă gura apă de fiecare dată când vorbesc de ouă umplute. Să vă arăt câteva feluri pentru a face ouă umplute. Am un pic de apă călduță. Am fiert câteva ouă. Mai întâi le tai frumos, le aranjez, le scot gălbenușurile, am 12. Le zdrobesc prin sită să nu am cocoloașe.
Avem 3 boluri de gălbenușuri date prin sită, fără cocoloașe. Una o vom face cu somon afumat, punem și câteva linguri de verdeață, un bol îl facem cu ton, puteți să faceți și cu ton la conservă. Iar una o vom face cu pateu.”,
a explicat Sorin Bontea.

„În cea cu ton pun o lingură de cremă de hrean, iar în cea cu pateu pun unt.

Acum pun crema de brânză l a fiecare bol o cutie de cremă de brânză. Puțină sare, puțin piper, dar mai întâi amestecăm totul cu mixerul la viteză mică. Gustăm, apoi sare punem după. Aceasta cu pateu și unt o băgăm la frigider până facem restul.  Amestecăm și la partea cu somon. Combinația perfectă de gust. Începem să umplem ouăle pe cele cu somon. E compoziție multă, dar e foarte bună și cu pâine prăjită.
Ce bine miroase. Acum le decorăm. Avem niște floricele, frunzulițe, ridichi, mazăre și bacon.”,
a spus chef Sorin Bontea.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Rețeta de ghiveci călugăresc a lui chef Sorin Bontea. „Ce bine miroase! E foarte bun.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies