Trend alert: se poarta stilul boem cu influente etnice!

Trend alert: se poarta stilul boem cu influente etnice!
Trend alert: se poarta stilul boem cu influente etnice!

Cand stilul aristocratiei moderne se intalneste cu influentele etnice, rezultatul este deopotriva chic si exotic.

 

Inspirata din costumele orientale, in care predomina matasea si broderia manuala, dar cu un twist contemporan, marcat de accente boeme, croieli statement si aplicatii pretioase, colectia de toamna-iarna Manoush se remarca prin eleganta poetica si ludica.
Nascut in 2002, Manoush este un brand feminin care a reusit sa se impuna in lumea modei incalcand regulile. Povestea acestuia a debutat, atunci cand designerul Frederique Trou-Roy s-a intors dintr-o calatorie exotica in Marrakech.
Dupa ce a „ratacit” prin pietele marocane pline de arome si culori, ea a revenit la Paris cu o intreaga colectie de accesorii. Aventura ei nu s-a oprit acolo. India, Africa si Orientul Mijlociu au devenit surse de inspiratie pentru ceea ce avea sa devina stilul Manoush caracterizat prin cateva cuvinte: feminin, boem si realizat manual. Broderia manuala, paietele, print-urile colorate fac din fiecare item vestimentar o piesa unica, recognoscibila si colectionabila!
„Manoush? Il port in suflet! Aceasta este porecla mea din copilarie, atunci cand la o varsta frageda ma comportam ca o printesa salbatica.
Adoram sa port fuste lungi, esarfe colorate in jurul gatului si sa imi acopar mainile cu bratari si alte bijuterii multicolore. Cu cat eram mai stralucitoare, cu atat eram mai fericita! Ma simteam vie! Aceasta sete de libertate mi-a fost insuflata de nomazi. Intotdeauna m-a fascinat stilul lor inimitabil de a celebra viata si de a crede ca totul este posibil, ca pot cuceri orice orizont! Cu fiecare colectie imi propun sa aduc in actualitate detasarea si spiritul liber”, spune designerul Frederique Trou-Roy.
Disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia de toamna-iarna Manoush este gandita in asa fel, incat sa dea nastere unor combinatii vestimentare creative si pline de culoare „condimentate” cu accente pretioase si un stil boem. Rochia este elementul central al colectiei. Cu o croiala structurata, dar  feminina, aceasta se metamorfozeaza prin intermediul materialelor, trecand de la jacart-ul cu aer aristocratic si modern, catre dantela pretioasa, matasea cu imprimeuri florale si rochiile din bumbac cu decupaje „laser-cut”.
Aceastea sunt mixate cu caftan brodate, esarfe cu motive etnice si tricotaje cu aplicatii pretioase pentru o garderoba creativa ce poate acoperi toate ocaziile, momentele zilei si starile de spirit.

Inspirata din costumele orientale, in care predomina matasea si broderia manuala, dar cu un twist contemporan, marcat de accente boeme, croieli statement si aplicatii pretioase, colectia de toamna-iarna Manoush se remarca prin eleganta poetica si ludica.

Nascut in 2002, Manoush este un brand feminin care a reusit sa se impuna in lumea modei incalcand regulile.

Povestea acestuia a debutat, atunci cand designerul Frederique Trou-Roy s-a intors dintr-o calatorie exotica in Marrakech. Dupa ce a „ratacit” prin pietele marocane pline de arome si culori, ea a revenit la Paris cu o intreaga colectie de accesorii. Aventura ei nu s-a oprit acolo. India, Africa si Orientul Mijlociu au devenit surse de inspiratie pentru ceea ce avea sa devina stilul Manoush caracterizat prin cateva cuvinte: feminin, boem si realizat manual.
Broderia manuala, paietele, print-urile colorate fac din fiecare item vestimentar o piesa unica, recognoscibila si colectionabila!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Manoush? Il port in suflet! Aceasta este porecla mea din copilarie, atunci cand la o varsta frageda ma comportam ca o printesa salbatica. Adoram sa port fuste lungi, esarfe colorate in jurul gatului si sa imi acopar mainile cu bratari si alte bijuterii multicolore.

Cu cat eram mai stralucitoare, cu atat eram mai fericita! Ma simteam vie! Aceasta sete de libertate mi-a fost insuflata de nomazi. Intotdeauna m-a fascinat stilul lor inimitabil de a celebra viata si de a crede ca totul este posibil, ca pot cuceri orice orizont! Cu fiecare colectie imi propun sa aduc in actualitate detasarea si spiritul liber ”, spune designerul Frederique Trou-Roy.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia de toamna-iarna Manoush este gandita in asa fel, incat sa dea nastere unor combinatii vestimentare creative si pline de culoare „condimentate” cu accente pretioase si un stil boem. Rochia este elementul central al colectiei. Cu o croiala structurata, dar  feminina, aceasta se metamorfozeaza prin intermediul materialelor, trecand de la jacart-ul cu aer aristocratic si modern, catre dantela pretioasa, matasea cu imprimeuri florale si rochiile din bumbac cu decupaje „laser-cut”. Aceastea sunt mixate cu caftan brodate, esarfe cu motive etnice si tricotaje cu aplicatii pretioase pentru o garderoba creativa ce poate acoperi toate ocaziile, momentele zilei si starile de spirit.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies