„Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită!” Ce a spus Vica Blochina despre femeile care nu au grijă de ele?

„Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită!” Ce a spus Vica Blochina despre femeile care nu au grijă de ele?
„Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită!” Ce a spus Vica Blochina despre femeile care nu au grijă de ele?

Vica Blochina, celebra vedetă, a dat startul unei dezbateri aprinse privind conceptul de frumusețe și machiaj într-o emisiune recentă de pe canalul ei de YouTube. Iată ce sfaturi le-a dat femeilor și ce părere are despre cele care ies din casă nearanjate.

Vica Blochina este o persoană cunoscută din mediul online și toată lumea știe că niciodată nu s-a sfiit să fie sinceră. Ei bine, așa s-a întâmplat și în ultima ei emisiunea de pe canalul de YouTube, după ce a vorbit deschis despre femeile care nu mai au grijă de ele.

Citește și: „În România, 80% sunt femei superbe, 10% frumoase și încă 10% nasoale. 10% iubitoare de ciolan cu fasole.” Ce mesaj le-a transmis Vica Blochina persoanelor care o judecă

Ce a spus Vica Blochina despre femeile care nu au grijă de ele

Vica Blochina a subliniat că este important ca femeile să arate bine și să aibă grijă de aspectul lor. Din punctul ei de vedere, o femeie care nu se vopsește și care are rădăcina albă, iar vârfurile arse, nu ar trebui să se întrebe de ce nu se uită bărbații la ele.

„Trend-ul acesta să fii naturală este pentru putori, pentru puturoase, să fii grasă, să fii nemachiată, să fii nevopsită. Eu nu înțeleg femeile care stau nevopsite, dacă ai părul alb, crește păr alb,vopsește-te la rădăcină. Cum arăți tu ca femeie cu partea de rădăcină albă și vârfurile arse negre, este ceva oribil. Și apoi femeile acestea se întreabă de ce nu se uită bărbații la ele, păi de asta.”,

a spus Vica Blochina în emisiunea ei.

În declarația sa, Vica Blochina susține că o femeie poate fi considerată sexi nu doar prin aspectul exterior, cum ar fi coafura sau machiajul, ci și prin atitudine și cuvinte. Ea subliniază că femeile au un dar natural de a fi cochete și de a atrage iubire, adăugând că, în opinia ei, o femeie ar trebui să arate bine, cel puțin într-o anumită măsură, dacă își dorește să fie iubită.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Femeia poate să fie sexi, nu neapărat dacă este coafată, aranjată, poate să fie sexi prin vorbe, prin atitudine, dar dacă e femeie sexi ea vrea să arate bine. Noi avem acest dar, să fim cochete, să fim iubite, să flirtăm. Orice femeie care vrea să fie iubită, minim să fie aranjată”, a mai spus aceasta.

Ce a mai declarat blondina despre acest subiect

Vica Blochina afirmă că nu iese în public fără machiaj, menționând că aplică cremă pe față pentru a obține un aspect strălucitor.

Vedeta susține că se simte bine când arată bine și preferă să aibă părul strâns și aranjat, adăugând că acest aspect are importanță pentru ea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, Vica Blochina recunoaște că s-a mai întâmplat să iasă în afara casei îmbrăcată într-o semi-pijama și să își găsească marea dragoste.

„Eu nu umblu nemachiată. Dacă sunt nemachiată, mă dau cu cremă pe față și lucește frumos. Da, se poate, pentru că mie îmi stă bine într-un fel. Mie îmi stă bine cu părul strâns, am părul blond, frumos, aranjat. Într-adevăr, s-a mai întâmplat să mă duc îmbrăcată în semi-pijama afară și să îmi găsesc iubirea vieții, s-a întâmplat și asta. Totul constă în atitudine și parfum bun, fără parfum nu ies din casă”, a mai declarat blondina.

Citește și: "Nu pot să mă sărut cu unul care nu a primit salariul astăzi! Pentru mine a murit pe loc! Nu! Pa! La revedere!" Vica Blochina a făcut mărturisiri fără perdea despre relațiile din viața sa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții” Vica Blochina tună și fulgeră! Nu mai vrea să fie numită „amanta lui Victor Pițurcă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies