"Nu pot să mă sărut cu unul care nu a primit salariul astăzi! Pentru mine a murit pe loc! Nu! Pa! La revedere!" Vica Blochina a făcut mărturisiri fără perdea despre relațiile din viața sa

"Nu pot să mă sărut cu unul care nu a primit salariul astăzi! Pentru mine a murit pe loc! Nu! Pa! La revedere!" Vica Blochina a făcut mărturisiri fără perdea despre relațiile din viața sa

În ultimul podcast pe care l-a publicat, celebra blondină a făcut o clasificare a femeilor, în funcție de alegerile pe care le fac în privința partenerilor de viață.

“Eu nu am conceptul ăsta în cap, să fiu femeie tradițională. Să stai cu un bărbat toată viața și să accepți cu bune și cu rele. Datorită faptului că nu sunt măritată, am avut și parteneri mai tineri, am avut și relații cu bărbați mult mai în vârstă ca mine.” 

De ce alege o femeie de 50 de ani, un bărbat de 20 de ani

Citește și: Vica Blochina s-a dezbrăcat complet în camera de hotel și s-a postat pe internet! Cum a apărut blondina în fața fanilor ei?

Citește și: „Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac.” Ce a făcut-o pe Vica Blochina să izbucnească în lacrimi

“De multe ori nu înțelegeam care este acest ingredient. De multe ori este vorba de bani. Da… Asta este numărul unu: situația financiară. Femeile care sunt mai în vârstă și aleg puștanii, este clar că femeia are potențial financiar, iar acel bărbat are ce învața de la ea.”

În opinia Vicăi, aceste femei iau toate deciziile precum mamele. Multe femei din această categorie aleg un bărbat de 20 de ani.

Dacă a trecut prajul de 30 de ani, nu va fi o alegere pentru ea. Pentru că femeile care vor să fie veșnic tinere, au nevoie de un bărbat tânăr.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Această femeie, nu are o viață normală de familie. Dacă ei îi place unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață.

Asta înseamnă, multe ieșiți, vacante cluburi. Femeile acestea sunt pe genul profesoarelor. Ele învață și practic, ele nu au ce învața de la ei. Ele sunt atotștiutoare, ele pedepsesc, îi ceartă… Ea ia toate deciziile, dar puștanii pleacă! După ce a învățat de la ea, a plecat! Aceste relații nu au o lungă durată și femeile sunt cele care au de suferit!” a precizat Vica Blochina în podcastul său.

Mereu asumată, fosta iubita a lui Victor Piturcă a precizat cu sinceritate că și ea a trăit o astfel de experiență. A ieșit cu un bărbat care era cu 14 ani mai mic decât ea.

“Din niciun punct de vedere nu ne-am potrivit. Mie nu îmi place să fiu mamă. Avea situație financiară și nu era nevoie să bag eu mana în buzunar. Oricum nu există așa ceva, că mi se uscau ambele mâini, daca trebuie să umblu eu la pușculiță! Deci nu a existat așa ceva! Nu am plătit niciodată jumătate la o masă.

Din niciun punct de vedere nu m-aș fi înțeles (nr. cu acel bărbat). M-a atras la el inocenta și caterinca. De asta oamenii mai în vârstă aleg persoane tinere, pentru că pustii nu au probleme.” a conchis Vica Blochina.

Fosta prezentatoare TV a spus ce acest gen de relație și cel în care ea este amantă, sunt asemănătoare din anumite privințe.

Nu sunt relații care vor fi de lungă durată, nu au viitor, doar o perioadă, au în schimb, o viață foarte frumoasă și interesantă. În opinia Vicăi, femeile care își aleg bărbații mai tineri, sunt femei incapabile și slabe.

“Majoritatea relațiilor mele au fost cu bărbați capabili. Nu datorită faptului că eu am avut nevoie de banii lor. Niciodată! Cam cum ar fi trebuit să spun: “Da-mi și mie 500 de euro pentru cumpărături. Am văzut o geantă de 3000 de euro! Cumpără-mi și mie o mașină!" Nu s-a întâmplat lucrul asta niciodată! Mi-au plăcut bărbații mai maturi și cu posibilități, pentru că am avut mereu ceva de învățat de la ei.”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru fosta prezentatoare fiecare zi trăită lângă un astfel de bărbat este considerată o zi cu folos.

“Daca ar veni unul la mine și să îmi spună că nu a primit salariul, pentru mine în secunda aia a căzut tot, despre sex nici nu mai vorbesc. Nu pot să mă sărut cu unul care nu a primit salariul astăzi! Pentru mine a murit pe loc! Ce să învăț eu de la tine?! Nu! Pa! La revedere! Am fost materialistă, recunosc. Nu am plătit nicio masă în viața mea, pentru niciun bărbat. Eu nu am plătit niciodată un pahar de băutură la club, până la vârstă mea de 47 de ani. Nu am plătit o intrare la club.” a spus blondina.

De ce alege o femeie de 25 de ani, un bărbat de 70 de ani

Cu amuzament, Vica a vorbit și despre o altă tipologie de relații: femeile mai tinere și bărbații în vârstă, referindu-se la diferențe colosale de ani intre cei doi.

“Daca eu acum m-aș cupla cu un bărbat de 70 de ani și să ne sărutăm, să il iau pe tătăită și să îl văd în lenjerie intimă înainte să se bage în pat, grizonat peste tot… Niciun Bentley nu m-ar salva! Vă jur. Tu te bagi în pat și vine un tătăită la 78 de ani?! Să vina să te și pupe noaptea și să te ia în brațe. Cum să accepți așa ceva?! Ce să iei de la unul de 80 de ani?! Când tu ai 30, 40 de ani. Pentru banii pe care ți-i dă, o să te folosească la maximum, să moara fericit! Nici de Robert De Niro nu aș putea să mă îndrăgostesc, că tot trebuie să îl văd dezbrăcat! Viața are un preț!”  a spus Vica Blochina.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A făcut un screen de la biserică, de la transmisia live, unde fusese în data de 4 iunie.” Ce a găsit Dana Roba în telefonul ei, la aproape 2 luni de nefericitul eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies