„La asta nu cred că rezist! Nu se poate!” Ce interdicții are Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului

„La asta nu cred că rezist! Nu se poate!” Ce interdicții are Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului
„La asta nu cred că rezist! Nu se poate!” Ce interdicții are Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului

Vica Blochina a recurs la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, iar acum trebuie să fie foarte atentă la ceea ce consumă.

Vica Blochina este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. În vârstă de 47 de ani, blondina a reușit de-a lungul timpului să surprindă cu fiecare apariție a sa. Astfel, este foarte preocupată de felul în care arată și de silueta sa. Din păcate, vârsta și-a spus cuvântul și în cazul Vicăi Blochina, iar fosta dansatoare de la Melody s-a confruntat cu kilogramele în plus.

Blondina a încercat o serie de ceaiuri pentru slăbit și diverse diete, dar din păcate nu a fost mulțumită de rezultatul obținut și nu mai știa cum să dea jos kilogramele în plus. Astfel, a decis în urmă cu trei săptămâni să recurgă la o intervenție chirurgicală numită „plicatură gastrică” prin intermediul căreia speră să dea jos 15 kilograme.

Vica Blochina a făcut operație de micșorare a stomacului

Citește și: „Am plâns foarte mult în emisia ei” Ce a spus Vica Blochina despre Denise Rifai după ce a fost în emisiunea de la Kanal D

Vica Blochina a făcut operație de micșorare a stomacului
Vica Blochina a făcut operație de micșorare a stomacului[Sursa foto: Facebook]

Potrivit spuselor sale, blondina a recurs la această intervenție în urma unui proces îndelungat de a da jos kilogramele în plus și de a ajunge la greutatea de la 25 de ani.

Din păcate, acest lucru nu s-a putut face pe cale naturală, iar astfel blondina a apelat la ajutorul medicului, care i-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme. Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască.

Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea. Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina pentru Click!

Vica Blochina are interzis la alcool

Citește și: „Îți dau toți banii înainte, cash sau transfer.” Ce propunere i-a făcut un milionar Vicăi Blochina

Ce interdicții are Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului
Ce interdicții are Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În urma acestei intervenții, starea de sănătate a blondinei este una bună. Cu toate acestea, Vica Blochina are o serie de restricții date de medicul specialist pe care trebuie să le respecte dacă nu vrea să aibă parte de complicații. Din păcate, există și o interdicție pe care Vica Blochina o consideră imposibilă de respectat și anume cea la alcool.

„În momentul acesta, sunt pe butoiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate

ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc. Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a mai zis Vica Blochina pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„L-am pierdut în ziua în care îl iubeam cel mai mult.” Eli Lăslean a vorbit despre tragedia din urmă cu 25 de ani când și-a pierdut soțul într-un accident

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies