Trucuri de frumusețe care te vor întineri. Cum poți obține un machiaj surprinzător

Trucuri de frumusețe care te vor întineri. Cum poți obține un machiaj surprinzător
Trucuri de frumusețe care te vor întineri

Află din rândurile de mai jos câteva trucuri de frumusețe care te vor întineri!

Îngrijirea pielii și folosirea corectă a produselor de machiaj nu numai că îți vor oferi un aspect mai tânăr, dar îți vor crește și încrederea în tine. Află din rândurile următoare câteva trucuri de frumusețe care îți vor întineri chipul și care te vor ajuta să obții un machiaj surprinzător!

Cum poți obține un machiaj surprinzător 

Pregătește-ți pielea înainte de a aplica machiajul

Citește și: Cea mai simplă mască împotriva căderii părului făcută în casă. Ingredientele naturale de mare ajutor

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton. Cum reușește prințesa să fie întotdeauna elegantă și rafinată

Un machiaj începe întotdeauna cu o piele bine pregătită. Astfel, pentru a obține un rezultat cât mai uniform, trebuie să te asiguri că pielea să fie curată, hidratată și îngrijită corespunzător.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea devine mai uscată, iar ridurile fine și liniile de expresie devin mai vizibile.

Produsele care conțin vitamine precum A și E și antioxidanți sunt ideale pentru a hrăni pielea, a-i reda elasticitatea și a proteja împotriva factorilor de mediu. O cremă hidratantă ajută și la reducerea aspectului tern al pielii, oferindu-i un aspect mai întinerit. Nu uita să aplici și o cremă specială pentru zona ochilor, care să combată pungile de sub ochi și cearcănele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Definește-ți sprâncenele

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

Sprâncenele sunt importante pentru conturarea feței și pentru crearea unui aspect întinerit. Sprâncenele mai groase și bine definite sunt la modă și oferă un look natural și tineresc, iar sprâncenele prea subțiri și exagerat de conturate pot adăuga ani la aspectul tău.

Dacă sprâncenele tale sunt rare sau neregulate, este bine să le aranjezi profesional pentru a obține forma ideală care să se potrivească cu trăsăturile tale. Odată ce sprâncenele sunt corect conturate, poți să le întreții cu o pensetă bună, eliminând firele nedorite. 

Folosește corector de ochi

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

După hidratare, este momentul să aplici corectorul și fondul de ten pentru a masca cearcănele, petele roșii sau alte semne de oboseală.

Aplică corectorul doar sub ochi sau pe pete, și asigură-te că îl blenduiești bine cu degetele pentru un aspect natural. Fondul de ten ar trebui să fie aplicat într-un strat subțire pentru a evita efectul de mască și pentru a păstra aspectul natural al pielii. Un fond de ten ușor poate fi aplicat pe nas și bărbie, pentru un efect spectaculos.

Folosește iluminator și contur pentru față

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră poate părea mai ternă și lipsită de strălucire. Un truc simplu pentru a adăuga luminozitate și definiție feței este utilizarea bronzerului și a fardului de obraz. Bronzul poate fi aplicat pe linia maxilarului și pe tâmple pentru a crea un efect sculptat, iar fardul de obraz adaugă un strop de culoare și vitalitate. Un alt secret pentru a-ți evidenția trăsăturile este aplicarea iluminatorului pe pomeți, pe puntea nasului și sub sprâncene

Conturează-ți buzele

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

Buzele pot pierde din contur și culoare odată cu trecerea timpului, dar acest lucru este ușor de corectat cu ajutorul unui contur de buze și al unui ruj potrivit. Un contur de buze aplicat corect nu doar că previne întinderea rujului, dar oferă și buzelor un aspect bine definit. Așadar, alege un contur de buze cu o textură cremoasă, apropiată ca nuanță de rujul pe care urmează să-l folosești. 

Evită nuanțele închise la machiajul ochilor

Trucuri de frumusețe care te vor întineri[Sursa foto: freepik]

Ochii sunt oglinda sufletului, iar un machiaj bine realizat poate face minuni în a-ți întineri aspectul. Pentru a crea un look deschis și proaspăt, evită să folosești nuanțe închise pe linia genelor inferioare și folosește un creion alb sau nude care să lumineze privirea. Curbează-ți genele cu un ondulator și aplică două straturi de mascara pentru a da volum și definire ochilor. Așadar, este important să nu exagerezi cu cantitatea de produse aplicate, deoarece un machiaj prea încărcat poate avea efectul opus, îmbătrânindu-te.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

10 mituri despre ingrijirea tenului gras – Adevarul despre ingrijirea corecta a tenului cu exces de sebum

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Horoscop 26 octombrie 2024. O zodie se concentrează pe aspectele financiare

Bianca Giurcă, în lacrimi după conflictul cu Julia: „Plâng de nervi”. Motivul pentru care concurenta dă vina pe Patrick

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies