Trucuri și secrete în bucătărie de la bunica pentru atunci cand vrei sa fii o gospodina adevarata
-Atunci când e necesar să adaugi apa în mâncare este indicat să foloseşti apă fierbinte
-Ţine ceapa în lapte înainte de a o praji pentru a fi mai gustoasă şi mai crocantă
-Dacă vrei că piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă de oţet.
-Pentru că legumele fierte să îşi păstreze culoarea, scoate-le din apa în care au fiert şi pune-le într-un vas cu apa rece sau cuburi de gheaţă
-Pune în compoziţia glazurilor o lingură de iaurt, pentru că aceasta să nu plesnească când se răceşete
-Dacă fursecurile pe care le-ai făcut au ieşit prea tari, pune în cutia în care le păstrezi o felie de pâine.
-Dacă ai adăugat prea multă grăsime mâncării, adaugă un cub de gheaţă. Gheaţa va atrage grăsimea şi astfel o poţi scoate mai uşor din mâncare
sursa: retete.unica.ro
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro