Trucuri si sfaturi despre cum sa te imbraci in functie de forma corpului tau

Trucuri si sfaturi despre cum sa te imbraci in functie de forma corpului tau
Trucuri si sfaturi despre cum sa te imbraci in functie de forma corpului tau

Dintotdeauna femeile s-au confruntat cu aceeasi problema: un dulap plin cu haine si nimic de imbracat! Nu de putine ori ni se intampla ca in magazin sa fim orbite de hainele care arata incredibil pe manechine, care sunt in tendinte, dar total nepotrivite siluetei noastre.

Principalul motiv pentru care ti se intampla sa alegi articolele vestimentare nepotrivite, este dat de faptul ca inca nu stii ce tip de silueta ai. In functie de forma corpului, fiecare femeie are atuuri diferite care ar trebui sa fie evidentiate.

Iata care sunt principalele tipuri de silueta:

Silueta Banana

Stii ca ai o silueta banana sau rectangulara atunci cand umerii, talia si soldurile tale au aceeasi latime.

Bustul tau este mic spre mediu, iar talia ta nu este chiar atat de bine definita. Avantajul acestui tip de silueta este ca greutatea se distribuie uniform, nu doar pe anumite parti ale corpului. Vestea buna este ca poti purta orice fel de haine. Datorita picioarelor tale subtiri, poti opta pentru jeansi skinny sau pantaloni usor evazati. Pantalonii cargo, cu multe buzunare, sau cei largi sunt iarasi o optiune. Pentru a da o forma corpului tau, alege fuste conice sau in forma de clopot, de preferat cu talie inalta.

Poarta topuri care creeaza volum in zona bustului. Opteaza pentru bluze cu volane sau cu diverse aplicatii si broderii, precum si pentru topuri baby-doll. Cat despre decolteu, te avantajeaza bluzele cu decolteu nu foarte adanc, in forma de V sau U sau tricourile care iti dezvaluie discret un umar. De asemenea, nu trebuie sa iti lipseasca jachetele cambrate, ale caror croi se termina la nivelul taliei. Investeste in jachete cu peplum, care vor crea impresia unei siluete clepsidra.

Celebritati cu acelasi tip de silueta: Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow si Cameron Diaz

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce nu iti spune nimeni despre zodia ta si bolile la care esti predispus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies