Trucuri utile pentru trandafirii din vază. Ce substanțe să folosești pentru a rezista mai mult timp? Toți florarii recomandă aceste metode

Trucuri utile pentru trandafirii din vază. Ce substanțe să folosești pentru a rezista mai mult timp? Toți florarii recomandă aceste metode
Trucuri utile pentru trandafirii din vază. Ce substanțe să folosești pentru a rezista mai mult timp? Toți florarii recomandă aceste metode

Sunt mulți iubitori de plante care se confruntă cu astfel de probleme, mai ales atunci când este vorba despre florile pe care le au în vază. Dacă nu ai găsit încă metoda pentru ca trandafirii să reziste mai mult, ești exact unde trebuie. Iată ce trucuri folosesc florarii experimentați:

Trandafirii se numără printre florile care aduc bunăstare în casă. Cu toții știm faptul că plantele de acest fel nu trebuie să lipsească din locuințele noastre și nici din spațiile în care lucrăm, datorită faptului că ne ajută să aducem un pic de energie pozitivă și, în același timp, senzația de relaxare.

Spre deosebire de florile din ghiveci, cele din vază trăiesc mult mai puțin, însă câteva trucuri te vor ajuta să le redai prospețimea astfel încât să te bucuri de ele pentru mai bine de o săptămână.

Iată tot ce trebuie să faci:

Citeste si: De ce să pui ceapa în congelator înainte de a o găti. Trucul pe care trebuie să îl încerci

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Trucuri utile pentru trandafirii din vază

Pentru început, este foarte important să nu tai frunzele florilor pe care vrei să le pui în vază, iar mai apoi să adaugi o linguriță de zahăr în apa lor, o dată

la 2 zile, pentru ca acestea să-și prelungească durata de viață. De asemenea, poți înlocui zahărul cu oțel, căci rezultatele vor fi la fel de bune.

Un alt truc genial este acela de a adăuga, în apa lor, câteva picături dintr-un săpun lichid bactericid, vodcă sau o pastilă de aspirină. Trandafirii cumpărați, de exemplu, sunt rezistenți la substanțe chimice, iar în calitate de dezinfectant pentru apă poți adăuga o picătură de înălbitor pentru rufe.

Citeste si: Ce trebuie să faceți pentru a avea o salată de vinete perfectă. Care este ingredientul secret

Ce este bine să pui în apa trandafirilor

Pe lângă trucurile de care ai nevoie pentru a ține florile din vază mai mult timp, este important să respecți și câteva reguli de bază.

Nu uita că plantele necesită o mare atenție, mai ales dacă nu sunt în ghiveci. Schimbă apa în fiecare zi și ai grijă să elimini frunzele uscate la timp. Când vezi că acestea încep să se ofilească, lasă-le peste noapte în cada din baie, umplută cu apă rece, cu temperaturi cuprinse între 7 și 12 grade.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce se întâmplă dacă pui oțet pe o felie de pâine. Acest truc are efecte incredibile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies