„Tu ești pofta mea.” Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar

„Tu ești pofta mea.” Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar
„Tu ești pofta mea.” Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar

Marcela Fota este foarte activă pe rețelele de socialziare și își surprinde în fiecare zi fanii cu postările ei. După prima melodia pe care a compus-o pentru el, artista a decis să lanseze încă una, deoarece îl iubește foarte mult pe cel cu care are o relație.

Cei doi au sentimente foarte puternice unul pentru celălalt și este în culmea fericirii, deoarece după a trecut printr-un eveniment marcant, el a făcut-o să zâmbească din nou.

Citește și: ”Ești tot ce inima îmi cere.” Marcela Fota, gest romantic din partea iubitului de 25 de ani! Ce a postat artista, de Ziua Îndrăgostiților

Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar

Cu toate că oamenii încă o judecă din cauza faptului că a intrat într-o relație cu un tânăr în vârstă de 23 de ani, artista nu vrea să asculte de nimeni din jurul ei și își dorește să facă doar activități ce o fac fericită.

Marcela Fota este foarte bucuroasă și în ultima perioadă s-a axat foarte multe pe propria persoană. Ea nu îl neglijează pe cel pe care îl iubește și îi demonstrează de fiecare dată când are ocazia ce sentimente puternice are pentru el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar
Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar[Sursa foto: Instagram]

Marcela Fota a lansat cea de-a doua melodie pentru iubitul tinerel

Marcela Fota și-a exprimat toate sentimentele pe care le are față de parterul său în melodia proaspăt lansată, de doar câteva zile.

Artista și-a exprimat sentimentele față de cel cu care are o relație în melodia pe care a lansat-o, în urmă cu câteva zile.

Fanii ei și-au dat seama că piesa este pentru cel pe care îl iubește și mulți au complimentat-o.

„Până nu te-am întâlnit, n-am mai crezut în iubire/Sufletului meu rănit tu i-ai adus fericire/Te-am găsit când nu mai aveam speranță/ Că într-o zi am să-i dau inimii viață/Și de-ar fi să vrei să pleci eu nu te-aș lăsa/Ești tot ce inima-mi cere/Tu ești pofta mea/Cu tine vreau să-mi împart sufletul și viața/Să mi te iubesc/Să te sărut dimineața/10 vieți aș sta cu tine și tot mi-ar părea puține/Tu mi-ai dat poftă de viață/Mi-ai pus în suflet speranță”, sunt

versurile pe care le interpretează Marcela Fota în noua sa melodie.

Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar
Marcela Fota, melodie de dragoste pentru iubitul său milionar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce mărturisiri a făcut Gheorghe Turda despre Marcela Fota. Artistul o apreciază foarte mult pe cântăreață



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Georgiana Lobonț, mesaj special pentru Marcela Fota după ce a făcut marele pas alături de Minel Păpăroiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies