Tudor Chirilă, despre relația cu copiii lui și cum a fost legătura dintre tatăl său și cei doi frați. “Acest “faci ce vrei” a fost o chestie bună pentru că am încercat de toate.”

Tudor Chirilă, despre relația cu copiii lui și cum a fost legătura dintre tatăl său și cei doi frați. “Acest “faci ce vrei” a fost o chestie bună pentru că am încercat de toate.”
Tudor Chirilă, despre relația cu copiii lui și cum a fost legătura dintre tatăl său și cei doi frați. “Acest “faci ce vrei” a fost o chestie bună pentru că am încercat de toate.”

Tudor Chirilă a vorbit despre relația dintre el și copiii lui, dar și despre cum s-a raportat tatăl său la creșterea lui și a fratelui său.

Tudor Chirilă, cunoscutul artist, a povestit, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exharn, despre legătura pe care o are cu copiii lui și ce anume este important pentru a nu pierde contactul pe care îi ai cu cei mici. Raportat la copilăria lui, a mărturisit că tatăl său a fost cel care l-a lăsat să facă ce și-a dorit, astfel că a reușit să încerce foarte multe lucruri. 

“Eu cu Pokemonii (nr. copiii) am o relație foarte importantă, pentru că mi-am dat seama că dacă vrei să te asculte copiii, nu trebuie să fii străin de jocurile lor. Simplu! În momentul în care tu pierzi legătura, ajung să joace jocuri, cresc în vârstă, ajung la jocurile care sunt acum. Ai pierdut contactul cu ei, nu te joci, pierzi contactul. Tata era mulțumit când mă vedea citind.
Nu avea probleme cu școala, dacă citești, e bine. Și dacă citeam și nu eram pe programă, adică dacă nu luăm notă bună la română, dar mă vedea în timpul liber ca citesc, era fericit. Când m-am dus la facultate a zis “faci ce vrei”. Acest “faci ce vrei” a fost o chestie bună pentru că am încercat de toate. M-au lăsat să-mi aduc revelator și fixator în casă pentru a închide o baie.
Am făcut poze, am developat poze. Poze cu câini prin parc. Am învățat o tehnică, să developez. Acum fac acasă, developez filmele singur, astea alb-negru, la cele color e mai complicat. M-a lăsat cu microscoape, cu clarinetul până la urmă, m-a dat afară cu trompeta, dar m-a primit cu clarinetul. Și-a dorit cred în sinea lui să fac muzică.”
, a povestit Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă, despre relația tatălui cu el și fratele său

Citește și: Mesajul pe care Tudor Chirilă ar vrea să îl transmită tatălui său, dacă ar mai avea ocazia: „Ce mă bucur că tata a murit când a murit!”

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

Contrar legăturii pe care tatăl său a avut-o cu el, aceasta s-a schimbat după ce a văzut comportamentul fratelui său mai mare, care a plecat de acasă la 16 ani, din cauza faptului că familia era prea strictă cu el și nu l-a lăsat să experimenteze în niciun fel.  “Cred că tata și-a schimbat mult comportamentul față de mine pentru că pe fratele meu nu-l lăsa să facă lucruri.

Am vrut să-l transforme într-un pianist, cred că și-a dorit chestia asta, fratele meu a făcut șapte ani de pian, nu știu cât de bună era, dar era la un nivel după șapte ani. Putea să fie la rândul lui instructor, doar că el sărea gardul la fotbal și tata nu i-a încurajat chestia asta lui. Tatăl meu, în mediul acesta cu fotbaliști, știa că nu e cea mai ușoară meserie.
Să stai 200 de zile în cantonament, până la 30 de ani, să nu ai tinerețe, să nu ai nimic și după să te trezești, dacă ești fotbalist bun, face niște investiții. Probabil că el se gândea și la toată situația asta și nu l-a susținut pe fratele meu. L-a durut foarte mult asta până când tata și-a dat seama și a început să-l susțină mai ales în relația dintre ei, să aprobe chestia asta. Cu mine ce a zis, am dat-o în bară el, că fratele meu a plecat de acasă la 16 ani, văzând că nu are susținere, a dormit prin străini, pe unde a apucat. După, când m-am născut, el a zis că nu e bine să luăm atât de tare și m-au lăsat să fac ce vreau. Mama fiind actriță, probabil a acceptat asta foarte ușor, dar nu știu dacă în mintea ei a fost că aș fi putut să mă fac actor. Era celebra chestie să nu mai faci de râs, ori te duci la facultate, ori la butic să te angajezi. Asta era ceva ce puteai face dacă nu luai la facultate.”,
a mai spus Tudor Chirilă.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies