Tunsoarea fluture rămâne la modă. Idei pentru păr lung, mediu și scurt

tunsoarea fluture
tunsoarea fluture

Tunsoarea fluture este una dintre cele mai populare tunsori de la momentul actual. Află din acest articol câteva idei pentru un look incredibil cu ajutorul acestui stil de tunsoare, indiferent că ai părul scurt, mediu sau lung.

Pentru orice femeie, tunsoarea este foarte importantă și este esențial să alegem una care ni se potrivește cu forma feței, cu trăsăturile, dar și cu stilul. Descoperă în rândurile de mai jos ce este tunsoarea fluture, cui I se potrivește, dar și câteva informații despre această tunsoare în trend și anul acesta.

Ce este tunsoarea fluture

Citește și: Când se tunde părul ca să crească mai repede. Se spune că va crește rapid și puternic

tunsoare fluture par lung
tunsoare fluture par lung[Sursa foto: freepik]

Citește și: Când să te tunzi în august 2024, în funcție de fazele lunii

Tunsoarea fluture nu a fost inventată în vremurile noastre, deși a început să fie la modă încă din anul 2023. Această tunsoare este specifică anilor 90’și reprezintă o tunsoare formată din mai multe straturi, tocmai pentru a crea un efect fabulos. Așadar, este precum o tunsoare „în scări”, cu un breton ceva mai lung, ce poate fi purtat cu o cărare pe mijloc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cui i se potrivește

Din fericire, mulți experți spun că tunsoarea fluture avantajează pe oricine, însă există anumite persoane cărora le va sta cel mai bine. Femeile care au forma feței pătrată sau ovală ar trebui să încerce acest stil de coafură, deoarece straturile tunse diferit vor sculpta frumos fața.

tunsoare fluture par scurt
tunsoare fluture par scurt[Sursa foto: freepik]

Idei de tunsori fluture pentru par scurt

Chiar dacă cele mai multe doamne aleg să poarte tunsoarea fluture pe un păr lung, arată incredibil și pe o lungime mai scurtă. Spre exemplu, poți adopta un bob fluture. Această tunsoare implică un bob scurt cu straturi, pentru a oferi textură și mai ales volum părului. Acest stil de tunsoare îți va oferi un aer boem și elegant și vei putea să îți aranjezi părul cu ajutorul unei perii de păr, astfel încât să arate ca și cum ai ieșit din salonul de

înfrumusețare.

Tunsoarea fluture pentru păr mediu

Tunsoarea fluture pentru părul mediu implică de obicei straturi mai lungi, care creează o mișcare fluidă și naturală. În cazul în care ai părul de lungime medie, poți să apelezi la un bob lung, care ajunge până la umeri, în care bretonul se va apropia cât de cât de lungimea celorlalte straturi. Cu această tunsoare te asiguri că vei avea parte de volum, dar și de un aspect modern.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Idei cu breton fluture pentru păr lung

tunsoare fluture par mediu
tunsoare fluture par mediu[Sursa foto: freepik]

Bretonul fluture este o variantă mai lungă a bretonului clasic, părul fiind pe ambele părți. Totuși, pentru a arăta bine, este nevoie să îți ondulezi puțin părul sau să îi oferi o formă cu ajutorul bigudiurilor sau periei de păr electrice. Dacă te-ai hotărât să adopți această tunsoare, este important de știut că îți poți tunde bretonul în mai multe moduri. Spre exemplu, poți adopta bretonul fluture în V.

Acesta este tuns în formă de V, începând mai scurt în centru și alungindu-se pe laterale, creând un efect de fluture. Arată foarte bine cu părul lung, oferind un aspect misterios și rafinat. De asemenea, există și varianta unui breton fluture cu straturi lungi. Bretonul este lung și despărțit în centru, cu straturi lungi ce interferează cu restul firelor de păr, pentru a crea un look stylish.

Cum poartă vedetele tunsoarea fluture

Adelina Pestrițu[Sursa foto: Instagram]

Există o mulțime de vedete care au adoptat tunsoarea fluture și care se bucură de un aspect incredibil. Spre exemplu, Adelina Pestrițu este una dintre vedetele de la noi din țară care a apelat la această tunsoare în vogă, alegând să aibă totuși părul lung. În cazul vedetelor internațional, Hailey Bieber este una dintre cele care au adorat această tunsoare, purtând un bob fluture cu straturi delicate, care i-au pus în evidență trăsăturile și i-au oferit volumul de care avea nevoie.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum să păstrezi culoarea tatuajului. Iată ce să faci să nu te confrunți cu pielea încrețită din jurul lor

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies