Turcu de la Puterea dragostei, gest extrem din cauza Roxanei! Fanii sunt șocați

Roxana și Turcu
Roxana și Turcu

Cum a apărut concurentul de la Puterea dragostei.

La doar câteva zile după ce s-au certat ca la ușa cortului din cauza unui tatuaj pe care Roxana l-a făcut de dragul fostului iubit, Iustin, Turcu a luat o decizie care i-a șocat pe fanii emisiunii.

Concurentul care a intrat în casă pentru a forma un cuplu cu Roxana a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când și-a dat jos tricoul. Turcu s-a tatuat de dragul Roxanei și nu a ales orice tatuaj, ci unul cu chipul iubitei sale.

Au curs multe reproșuri zilele trecute, atunci când Roxana a țipat și a spus cu ochii în lacrimi că nici nu se gândește să renunțe la tatuajul pe care l-a făcut în timpul relației cu Iustin, chit că urmează despărțirea. Turcu i-a reproșat că încă mai are sentimente pentru bărbatul cu care Roxana s-a iubit timp de patru ani, iar concurenta de la Puterea dragostei a spus că i-a jurat lui Iustin că va păstra acel tatuaj pentru totdeauna.

Roxana și Turcu
Roxana și Turcu

Acum, Turcu se pare că s-a răzgândit, iar pentru a-și demonstra sentimentele în fața Roxanei, i-a arătat acesteia tatuajul cu chipul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Emoționată, Roxana s-a apropiat de Turcu și l-a mângâiat minute în șir pe iubitul său și a privit tatuajul, pe care apoi l-a sărutat.

Roxana și Turcu
Roxana și Turcu

Citeste si: Nuntă mare la Puterea dragostei în weekend! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc! Avem imagini de la locația în care va fi petrecerea

Citeste si: Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! Ce spune că o deosebește de Ella de la Puterea Dragostei EXCLUSIV

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Roxana și Turcu, dezvăluiri șocante din trecutul lor: „Am făcut videochat cu el”

Turcu a scos la iveală în emisiune un alt adevăr șocant. Fostul iubit ar face videochat, iar Roxana nu s-a arătat deloc deranjată de acest lucru.

Pe tot parcursul certei cu Turcu, Roxana a decis să îi spună totul fostului său iubit.

Roxana a recunoscut cu ce se ocupă fostul iubit

„Nu înțelegi că nu mai am treabă? Nu e iubitul meu. Nici nu văd tatuajul, că nu mă machiez cu spatele. Nu ai tu treabă cu ce face el. Ne-am promis că nu o să îl ștergem niciodată.

Ce mai vrei? La revedere. Nu mă interesează ce face el acum. Tu nu ai de ce să te iei de el și spui ce face el. Bravo lui că a făcut chat. A fost patru ani iubitul meu și este normal să îi spun că l-am jignit”, i-a spus Roxana lui Turcu.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies