Tutorial de machiaj pentru aeroport. Cum să arăți fabulos fără efort în drum spre destinație

machiaj de aeroport
Tutorial de machiaj pentru aeroport

Călătoriile sunt cele mai așteptate, indiferent de sezon. Însă știați care este și machiajul potrivit?

Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să ii urmați pentru a avea un machiaj de aeroport cât mai potrivit. 

10. Baza de machiaj, hidratare și SPF

Citește și: Dezvăluind misterele pielii. Cum să eviți cele mai grave 10 greșeli în ingrijirea pielii și să obții un ten impecabil

spf
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trucul pentru protejarea ojei în sezonul rece. Unghiile tale vor rezista mai mult timp

Pe locul 10 se află baza de machiaj, hidratarea și SPF-ul. Cel mai important lucru, când călătoriți este să vă hidratați pielea din interior, dar și din exterior este, de asemenea, super important pentru că aerul din avion este foarte uscat. Cred că ar trebui să faci o rutină foarte riguroasă de îngrijire a pielii acasă, care să includă o cremă bună hidratantă și SPF.

Începem cu spray facial, apoi ser vitamina C, este cel mai bun antioxidant și funcționează grozav cu crema de protecție solară si după asta pulverizez încă o dată spray facial. Acum aplic crema hidratantă și folosesc o cantitate foarte mică, în zonele unde pielea este cea mai uscată. Important este să folosim SPF, o cantitate bună, SPF 50 are vitamina C și strălucire, are acel tip de finisaj strălucitor. 

9. Font de ten și corector 

Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 9 se află fondul de ten și corectorul. Fondul de ten ascuns, poate fi folosit pentru a face un machiaj complet. Începem cu o culoare uniformă când călătoriți, iar un alt lucru pe care l-ați putea face este să luați o pensulă și să amestecați două culori împreună, una mai deschisă și una mai închisă, in funcție de ten, iar apoi să îl luăm cu pensula și să-l aplicăm ușor pe ten.

Principalul punct de făcut este să îl așezăm bine pe piele, astfel încât orice produs pe care l-am aplicat să fie întins foarte bine, îl face să arate incredibil de natural. Pentru sub ochi, ca și corector, amestecăm, de asemenea, două nuanțe, cât să se potrivească și să ne ajute in acoperire. Orice rămâne pe pensulă, aplicăm in partea de sus a ochiului. Cu aceeași perie, luminăm bărbia, centrul frunții, adăugăm un pic de luminozitate acolo unde este nevoie.
 

8. Bronzer  

pudra de obraz
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 8 se află  bronzerul. Acum adăugăm dimensiune pe față, practic, vrem să ridicăm obrajii prin conturare, folosind cu siguranță o culoare foarte caldă, iar acest finisaj îl îndreptăm mereu în sus, si în pliu și spre tâmple, alungește ochiul, și bineînțeles nasul, adăugăm un pic de umbră acolo, mă duc pe o parte a nasului și puțin pe vârf. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

7. Blush  

machiaj aeroport
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 7 se află blushul. Si pentru fard de obraz putem amesteca două nuanțe, iar acum îl aplicăm mai mult spre sus si apoi trecem puțin pe pleoape, dar nu voi aplica prea mult. 

6. Pudra de fixare 

pudra de obraz machiaj
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 6 se află pudra de fixare. Acum trebuie să setăm totul cu pudră și vom lua cu o perie pufoasă si începem sub ochi, trebuie să o răspândim foarte bine, iar apoi vom fixa cu o perie mică centrul feței, în jurul nasului. 

5. Zona sprâncenelor 

Pe locul 5 se află machiajul in zona sprâncenelor. Începem prin a stabiliza sprâncenele cu gel transparent pentru sprâncene sau gel nuanțat pentru sprâncene, apoi încercăm să completăm părțile care sunt foarte rare, și apoi periem, ceea ce face sprâncenele să arate foarte natural. Vom merge cu puțin produs deasupra, pentru a finisa forma lor. 

4. Fard de pleoape 

aeroport
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 4 se află fardul de pleoape. Putem apela la farduri de pleoape cremă, datorită consistenței și culorilor. Folosim, foarte important, o bază înainte, apoi alegem nuanța fardului si aplicăm în pliu pentru a da puțină umbră și pe pleoape, pentru un aspect natural. Nu ai nevoie de o culoare revoluționară, ai nevoie doar de una care să te facă să arăți mai bine, una care să funcționeze pentru tine, nu împotriva ta. 

3. Zona genelor

rimel mascara
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe locul 3 se află machiajul din zona genelor. O să folosim un ondulator de gene, iar ulterior un rimel maro sau negru, in funcție de preferințe. 

2. Zona buzelor 

ruj
Tutorial de machiaj pentru aeroport[Sursa foto: freepik]

Pe locul 2 se află machiajul din zona buzelor. Folosim un creion de buze, in nuanța dorită, îl aplicăm mult mai sus, astfel încât să putem crea o senzație asemănătoare cu buzele. Urmărim linia naturală a buzelor, de obicei, după ce aplicăm creionul de buze, alegem un ruj sau un gloss. 

1. Fixare machiaj 

Pe locul 1 se află fixarea machiajului. Ultimul pas și cel mai important pas este pudra SPF de fixare. O vom lua cu peria pentru pudră, aplicăm un pic unde strălucește fața, și apoi treceți peste toată fața. Asigurați-vă că pudra are o versiune translucidă. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Trucul pentru protejarea ojei în sezonul rece. Unghiile tale vor rezista mai mult timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies