„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?

„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?
„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?

Ileana Sterp a emoționat tot internetul cu o postare pe rețelele de socializare.

Mama Geta a devenit cunoscută în mediul online, fiind pentru mulți un exemplu de putere, având o familie frumoasă și oferind iubire necondiționată celor patru copii și nepoților.

Mama Geta, model pentru fiica ei, Ileana Sterp

Citește și: „Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar. Nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare.” Ileana Sterp, dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă!

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „E toată ziua la înălțime. E ca o laudă.” Cu se ocupă Ileana Sterp și soțul ei. Sora lui Culiță Sterp a vorbit despre viața de familie

Copiii mamei Geta nu ezită de fiecare dată să vorbească despre cea care le-a dat naștere și a reușit să le ofere toată iubirea de care aveau nevoie.

Mama Geta a muncit o viață întreagă pentru ca familiei să nu lipsească nimic, iar activitatea ei s-a învârtit în jurul fermei, dar și a produselor bio pe care le pregătește de ani de zile. Model este și pentru fiica ei, Ileana Sterp, care o descrie de fiecare dată pe mama ei folosindu-se de cuvinte mărețe. Postarea fiicei mari a pornit de la o imagine pe care mama Geta a trimis-o pe grupul familiei, în timp ce spunea că primăvara a sosit deja la casa părintească.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a observat Ileana Sterp la fotografia trimisă de mama Geta

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Facebook]

După ce a primit poza de la mama ei cu ghioceii din grădină, Ileana Sterp a observat mâinile crăpate ale mamei sale, cele cu care și-a crescut copiii cu devotament, cele care i-au alinat, hrănit, spălat și educat, uitând de fiecare dată să fie o prioritate și dedicându-se în totalitate copiilor, celor mai importante persoane din viața ei. Cu acest mesaj, Ileana Sterp a emoționat pe toți urmăritorii săi și a ținut să îi mulțumească public pentru tot efortul depus. 

”Am primit de la mama pe grupul familiei această poză. Am admirat ghioceii și frumusețea lor, iar apoi… m-am uitat la mâinile ei, mâini muncite pe care doar așa le știu, pline de crăpături. Nu am o amintire cu mâinile ei fine sau cu unghiile făcute.  Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că aceste mâini au fost si sunt crăpate și din cauza mea. Aceste mâini m-au legănat, m-au ținut în brațe, m-au hrănit, m-au mângâiat… m-au crescut mare.
Mâinile tale sunt cele mai scumpe mâini, mama! Și aceste mâini merită toate florile din lume și tot n-ar fi de-ajuns. Mâinile tale sunt AUR pe pământ, mămica mea iubită”,
a scris  Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies