Ultimă oră! De săptămâna viitoare, românii vor avea restricții noi. Ce implică intarea în Scenariul 5

scenariul 5, restricții, săptămâna viitoare, românia, regulile
scenariul 5, restricții, săptămâna viitoare, românia, regulile

Săptămâna viitoare, România va intra în scenariul 5 din cauza epidemiei de coronavirus. Iată restricțiile și regulile impuse de acest nou scenariu.

Din păcate, România se află în scenariul 4 al Stării de Urgență, dar se îndreaptă cu pași repezi către Scenariul cu numărul 5. Acum două săptămâni, Ministrul Sănătății a discutat despre probabilitatea elaborării acestui nou scenariu.

Citeste si: Raed Arafat, mesaj de Paște pentru toți românii: „Stăm acasă ca la anul să stăm cu toți împreună”

„Momentan, avem doar Scenariul 4, ce trebuuie gestionat. Avem 2.000 de infectări cu coronavirus și nu ne gândim la Scenariul 5 sau 6. Dacă avem doar aceste 2.000 de cazuri, este un scenariu ușor. Dacă apar noi cazuri sau cazuri critice și severe, atunci va fi un scenariu greu,” declara, la momentul respectiv, Nelu Tătaru.

Ce se va schimba odată cu intrarea României în Scenariul 5 al Stării de Urgență?

Dacă la începutul lunii aveam 2000 de cazuri, acum s-a ajuns la peste 8000 de persoane infectate cu noul coronavirus și, din păcate, ne apropiem cu pași repezi de 10 000 de îmbolnăviri, fapt ce va duce la eraborarea unui nou Scenariu și la modificarea regulilor impuse de autorități.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Raed Arafat: În mai era programat un exercițiu cu CE, similar cu ceea ce se întâmplă acum. Realitatea a fost mai rapidă

scenariul 5, restricții, săptămâna viitoare, românia, regulilescenariul 5, restricții, săptămâna viitoare, românia, regulile
scenariul 5, restricții, săptămâna viitoare, românia, regulile

Odată cu apariția Scenariului 5 al Stării de Urgență, vor surveni o serie de modificări ale Ordonanțelor Militare deja existente, sau chiar apariția unor noi Ordonanțe, ce impun alte interdicții.

Astfel, potrivit informațiilor pe care le cunoaștem deocamdată, se crede că intervalul orar în care vom putea părăsi domiciliul va fi afectat, iar declarația pe propria răspundere ar putea fi modficată, formatul

acesteia fiind unul nou. De asemenea, alte localități ar urma să fie închise, pe lângă Țăndărei și Suceava, iar Bucureștiul ar putea fi pus pe lista localităților carantinate, deoarece va atinge în curând borna de o mie de cetățeni infectați cu noul coronavirus.

Citeste si: De necrezut! Cercetătorii au descoperit de ce românii sunt rezistenți la coronavirus



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

De necrezut! Cercetătorii au descoperit de ce românii sunt rezistenți la coronavirus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies