Ultimă oră! Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat! ”A băut apă din cană singur! E o minune”

Ultimă oră! Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat! ”A băut apă din cană singur! E o minune”
Ultimă oră! Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat! ”A băut apă din cană singur! E o minune”

Mihai Constantinescu dă semne că ar putea să își revină

În umă cu două săptămâni, o veste șoc a făcut înconjurul internetului. Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, după patru luni de chin în salonul său de la Spitalul de Urgență din Capitală! Din fericire, totul a fost doar o informație falsă, iar situația îndrăgitului concurent este, paradoxal, una îmbucurătoare.

De altfel, imediat fake news ce anunța moartea lui Mihai Constantinescu a fost momentul în care reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări privind starea artistului.

Acești au afirmat că Mihai Constantinescu este mai bine și că ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată. 

Citeste si: Informațiile care răstoarnă totul în cazul lui Mihai Constantinescu în aceste momente! Ce se întâmplă cu adevărat cu îndrăgitul cântăreț! ”A reușit, în sfârșit, să se ridice” EXCLUSIV

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum s-ar putea trezi Mihai Constantinescu. Remediul inedit care l-ar putea ajuta pe artist

Citeste si: Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu! Medicii vor să-l vindece cu ajutorul propriilor melodii! Legătura cu cazul Cotabiță!

Mihai Constantinescu s-a hrănit până acum prin perfuzii

În completarea medicilor au venit și informații din partea apropiaților lui, care au dezvăluit o serie de lucruri despre vedeta muzicii ușoare românești.

Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există   o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi.

Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Mihai Constantinescu se reface în spital! ”A făcut progrese”

Veștile bune în privința artistului nu se opresc aici, iar ultimele par a fi chiar îmbucurătoare. Mihai Constantinescu se reface în spital! De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie.

Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies