Ultimul dar! Scrisoarea incredibila unei femei aflate pe patul de moarte: “Îţi va plăcea să devii soţia soţului meu”

Ultimul dar! Scrisoarea incredibila unei femei aflate pe patul de moarte: “Îţi va plăcea să devii soţia soţului meu”
Ultimul dar! Scrisoarea incredibila unei femei aflate pe patul de moarte: “Îţi va plăcea să devii soţia soţului meu”

Amy Krouse Rosenthal, în vârstă de 51 de ani, a aflat că are cancer ovarian. Cu ultimele puteri, înainte sa paraseasca această viaţă, Amy a vrut să se asigure că atât soţul ei, Jason, alături de care petrecuse 25 de ani, cât şi cei 3 copii ai lor vor avea o viaţă bună chiar şi după ce ea avea să moară.

Ultimul dar pe care i l-a putut face Amy sotului ei mult iubit este o scrisoare extrem de emotionanta, care a facut inconjurul lumii, dar care ii era adresata viitoarei sotii a sotului ei.

Dorinţa ei era ca, după moartea ei, Jason să-şi găsească o soţie bună, care să-i facă fericiţi atât pe el, cât şi pe copii. Aşa că s-a gândit să-i facă soţului ei un ultim cadou: de Sfântul Valentin, a decis să-i scrie o scrisoare… viitoarei soţii a lui Jason.

În această scrisoare, Amy a fost cat a putut ea de convingatoare despre cat de bun e sotul ei si ca este partenerul ideal pentru orice femeie.

 

Citeste si: Au descoperit mormântul "adevăratului Moş Crăciun". Cum arăta, de fapt, bătrânelul iubit de toţi copiii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

“Poate îţi va plăcea să devii soţia soţului meu

Vreau să ţi-l prezint pe soţul meu, Jason. E uşor să te îndrăgosteşti de el. Mi s-a întâmplat şi mie într-o zi.

După o zi lungă, aşa cum fiecare dintre noi are, nimic nu mă bucură mai mult decât să-mi văd soţul intrând pe uşă, aşezând pe masă o pungă plină cu cumpărături şi ispitindu-mă cu o măslină delicioasă sau cu o bucată de brânză apetisantă, apoi pregătind cina.”

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Numere de ingeri. Ce iti transmit numerele pe care le vezi in mod repetat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies