Un bărbat a intrat într-un cimitir din Buzău să aprindă o lumânare și s-a crucit când a văzut ce se afla printre morminte

Un bărbat a intrat într-un cimitir din Buzău să aprindă o lumânare și s-a crucit când a văzut ce se afla printre morminte
Un bărbat a intrat într-un cimitir din Buzău să aprindă o lumânare și s-a crucit când a văzut ce se afla printre morminte

Criza terenurilor din orașe este atât de mare încât oamenii au ajuns să pună legume și în cimitire.

Ceapă cultivată printre mormintele cimitirului evreiesc din Buzău

La Buzău, o mică parcelă cultivată cu ceapă verde lângă mormintele din cimitirul evreiesc a început să atragă atenția trecătorilor. Oamenii își fac cruce și se miră că cineva poate mânca legume produse într-un asemenea mod.

Citeste si: Horoscop URANIA pentru perioada 4-10 mai 2019. Cele mai norocoase zodii. Parcă le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Citeste si: Horoscop Oana Hanganu pentru luna mai 2019. Află cine primește bani, cine are noroc în dragoste

Citeste si: O femeie însărcinată visa în fiecare noapte oameni morți. În timpul operației de cezariană, medicii au rămas stană de piatră: "Dumnezeule, trebuie să filmez asta"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cimitirul Evreiesc din Buzău este situat la ieşirea din oraş către Zona Industrială şi  pare abandonat. O mică grădină cu ceapă verde este însă dovada că cineva locuieşte în apropiere.

Parcela cu destinație agricolă se află chiar la intrarea în cimitir, în văzul tuturor trecătorilor.

Citeşte continuarea pe stiridebuzau.ro.

Citeste si: Cum au reacționat părinții lui Răzvan Ciobanu, atunci când au aflat de orientarea lui sexuală: „Mi-au spus: dacă aș fi știut că ești gay...”

Citeste si: Horoscop special MERCUR intră în TAUR. Din 6 mai 2019, conflicte încăpățânate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?

Citeste si: Horoscop Minerva Mai 2019. ŞAPTE zodii vor avea de furcă în luna lui Florar. Cine va avea parte de fericirea mult aşteptată

Citeste si: HOROSCOP 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele rezolvă lucruri administrative, Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Minerva 6-12 mai 2019. Bani neașteptați pentru zodii! Vor avea o săptămână perfectă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies