Un nou bebeluș la Casa Regală? : „În fiecare zi ar trebui să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim”

Prințesa Eugenie este însărcinată? Ce mesaj a transmis nepoata Reginei
Prințesa Eugenie este însărcinată? Ce mesaj a transmis nepoata Reginei

Fanii Familei Regale așteaptă cu nerăbdare vestea venirii pe lume a unui nou bebeluș. Prințesa le-a dat o veste extraordinară fanilor săi.

La doar câteva luni de la nuntă, familia Regală este pregătită pentru un nou bebeluș regal. Cu ocazia Zilei Mamei, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta a reușit să îi impresioneze pe fanii săi.

Prințesa Eugenie a lăsat de înțeles că este pregătită să devină mamă. Duminica trecută, verișoara prinților William și Harry i-a plătit un tribut mamei sale și le-a mulțumit din suflet celor care se izolează pentru a combate coronaviruslui.

Prințesa Eugenie, care s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale, a postat pe Instagram o imagine în premieră cu mama sa, Sarah, ducesa de York, dar și cu soțul său, Jack Brooksbank, pentru a marca Ziua Mamei, care a fost sărbătorită săptămâna trecută în Marea Britanie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi a născut: „Darul lui Dumnezeu”

„O zi fericită”, a anunțat prințesa Eugenie.

„Astăzi vreau să-mi sărbătoresc mama, dar și pe toate mamele uimitoare de acolo. Mi-ar plăcea să le sărbătoresc pe toate mamele care nu pot fi cu copiii lor astăzi, deoarece salvează vieți sau își păstrează distanța pentru a-și păstra și copiii în siguranță.

Prințesa Eugenie este însărcinată? Ce mesaj a transmis nepoata Reginei
Prințesa Eugenie este însărcinată? Ce mesaj a transmis nepoata Reginei


Astăzi și în fiecare zi ar trebui să le spunem celor dragi cât de mult îi iubim și îi prețuim. #Happymothersday #happy# mama.",
a scris Prințesa Eugenie, iar unii fani ai Casei Regale s-au gândit că ea însăși va fi mamă și deja se fac pariuri pentru când prințesa va face acest anunț minunat.

Prințul Charles, infectat cu Covid-19

Citeste si: Mirela Vaida, din nou mama? "Cu izolarea asta in casa, poate fac gemeni"

În contextul ultimelor vești legate de coronavirus, britanicii au nevoie să primească o veste bună din partea Familiei Regale, după ce acum două zile prințul Charles a fost depistat cu coronavirus, iar ieri premierul Boris Johnson a dezvăluit pe Twitter că și el a fost infectat.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

După ce s-a aflat că este însărcinată, Alina Ceușan a postat o serie de fotografii care i-au câștigat porecla „sexy graviduța”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies