Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

ligi și renat de la puterea dragostei
Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Pe cine a pus ochii Renat?

Un nou cuplu este pe cale să se formeze în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat s-au apropiat, iar tânărul o susține în conflictul cu Berna și Philip.

În casa iubirii de la Kanal D un nou cuplu este pe cale de a se forma. Ultimul concurent intrat în emisiunea „Puterea Dragostei” îi face ochi dulci Ligiei și o apără tot timpul.

„Vreau să spun că cine, ce, părere au. Să nu te superi. Cine cum se uită. Cine te iubește pe tine să te iubească cum ești. Te-am pus trei la unu în top.

Ligi m-ai înțeles?” a spus Renat de la „Puterea Dragostei”.

ligi și renat de la puterea dragostei

Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”. Ligi și Renat vor fi împreună?!

Renat de la „Puterea Dragostei” a făcut un top trei fete frumoase din casă. În fruntea clasamentului a urcat-o pe Ligi, iar pe ultimul loc pe Ramona.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

Fetele din casă îl acuză pe Renat că o place pe Ligi. „Un bărbat știe ce e frumos!” a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

„Adică noi suntem urâte?” a spus Ramona de la „Puterea Dragostei”.

Gabi de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că Renat a spus despre Ligi că este o fată drăguță și că-i place eleganța ei.

ligi și renat de la puterea dragostei

„Îl cred! Din câte am reușit să-l cunosc pe Renat pare un gentlemen, cu toate că are 22 de ani. Mulți la vârsta lui, sunt vai de mama lor. Asta înseamnă să fii bărbat! Știi ce să apreciezi. Să nu fii frustrat dacă nu ai ce-ți dorești.” a zis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana: „Caut...”

În prezent, Ligi și Renat de la „Puterea Dragostei” nu formează un cuplu, însă apropierea lor a stârnit controverse în casă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies