„Un om aproape de Dumnezeu.” Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei

 Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei
Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei

Mulți oameni au văzut imaginile, care s-au viralizat foarte rapid pe rețelele de socializare, în care Părintele Calistrat lovește o femeie. După acest incident, care a lăsat foarte multe persoane șocate, două enoriașe au depus o plângere pe numele slujitorului lui Dumnezeu.

Incidentul a avut loc la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, în curtea lăcașului de cult. Iată ce a spus Carmen de la Sălciua, după ce a văzut că Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei.

Citește și: „Se vede burtica.” Carmen de la Sălciua ar putea fi însărcinată pentru prima oară

Părintele Calistrat, implicat într-un scandal de proporții

Părintele Calistrat este victima unui scandal de proporții, după ce a lovit o enoriașă. Acesta a spus că nu a instigat la violență asupra ei, ci că a împins-o, deoarece depășea anumite limite prin comportamentul pe care l-a avut în seara respectivă.

Foarte multe persoane consideră că aceste imagini au fost publicate cu scopul de a-i murdări imaginea preotului. Cu toate acestea, există și oameni care nu sunt de acord cu ceea ce a făcut, în special femei, care au condamnat acțiunea acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Părintele Calistrat
Părintele Calistrat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ne-am oprit și noi.” Culiță Sterp, gest de milioane. Artistul vrea să ajute o familie fără adăpost

Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a insigat la violență asupra unei femei

Pe rețelele de socializare au reacționat mai multe nume cunoscute de la noi din țară, în legătură cu acest subiect, printre care și Carmen de la Sălciua, iar artista nu este de acord cu persoanele care îl acuză pe preot și este de părere că imaginile sunt doar o încercare  de a-l prigoni.

Artista a postat o fotografie, unde apare alături de Părintele Calistrat și le-a transmis un mesaj celor care îl critică.

Ea i-a îndemnat pe oameni să se roage, iar alte vedete, precum Anamaria Prodan, consideră că fața bisericească ar trebui să suporte consecințele pentru faptele sale.

„Prea multă prigoană împotriva Bisericii și a slujitorilor ei! Dumnezeu și Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul...să puteți să aduceți multe suflete la credință! Presiunea și nedreptățile sunt în toate domeniile și doar rugăciunea le poate ține deoparte.

Un om aproape de Dumnezeu!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

 Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei
Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mesajele mamei Geta, după amenințările lui Carmen de la Sălciua despre datul în judecată. “Te fac să simți că este vina ta.”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies