„Unii se urăsc pe vecie”. Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire

 Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire
Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire

Andreea Marin a dezvăluit motivul pentru care a pus capăt căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în 2006 și au trăit o poveste de dragoste minunată până în 2013, când au decis să își spună adio. La nouă ani de la marea separare, „Zâna Surprizelor” a decis să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a divorțat de artist. Iată ce a spus vedeta în cadrul podcastului găzduit de Ilinca Vandici.

Citeste si: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

 Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire
Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire[Sursa foto: Instagram]

Andreea Marin: „Nu a fost o alegere greșită”

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au împreună o fată, iar fosta prezentatoare de televiziune spune că decizia de a divorța de solist a fost în primul rând pentru binele copilului ei. Vedeta spune că nu regretă hotărârea pe care a luat-o, mai ales pentru că nu și-a dorit ca fata ei să crească văzându-și părinții nefericiți:

„Nu blamez pe nimeni. Știu că sunt femei care își impun, chiar dacă nu le e bine, să stea într-o căsnicie în care duc multe pe suflet, pe trup uneori... Eu cred că alegerea mea a fost să fiu un altfel de exemplu pentru fiica mea și m-am gândit că doi oameni care nu sunt fericiți împreună nu pot construi, de fapt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiecare dintre ei trebuie să aibă șansa, fiecare dintre ei, nu doar unul, de a găsi pe cineva mai bun și mai potrivit pentru sine. Nu a fost o alegere greșită. Poate că ritmurile noastre nu s-au armonizat, pentru că oamenii trebuie să ajungă la un ritm comun la un moment dat.

Cert e că nu regret nimic și cred că decât să stau în ceva în care nu mă simt confortabil, alegerea mea de a merge înainte a fost alegerea bună.

Pentru mine, cel puțin. În privința relației mele din care am o fiică, cred că e foarte bine pentru ea să știe că deși părinții ei nu sunt împreună, o iubesc nespus amândoi.

Copiii suferă și dacă își văd părinții nefericiți. Nu e un exemplu bun pentru ei, vor duce această greșeală mai departe, pentru că asta au văzut acasă. Eu nu cred într-o relație în care copilul nu mai vede bucurie.

În niciun caz pentru un copil nu poate fi bine să vadă sau să simtă teamă, să simtă nedreptate, tensiune. Lucrurile astea nu duc la nimic bun. Am văzut exemple dure”, a declarat Andreea Marin, în cadrul podcastului amintit.

Citeste si: „Fiecare a renunțat la ceva” Ce declarații a făcut Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire
Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr. după 9 ani de la despărțire[Sursa foto: Instagram]

Cum se înțelege Violeta cu tatăl ei

Andreea Marin a vorbit, de asemenea, și despre relația pe care o are fiica sa, Violeta, cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta susține că decizia de a divorța de acesta nu a influențat absolut deloc creșterea și educația fetei lor, asta pentru că solistul se ocupă în continuare de aceste lucruri de bază.

„În cazul relației cu fostul meu soț, tatăl Violetei, noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. Punct. În existența copilului nostru. Unii înțeleg, alții nu. Unii se urăsc pe vecie. Nu duce la nimic bun nici asta.", a mai spus Andreea Marin.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Marin s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu? Mesajul publicat de vedetă a stârnit un val de reacții: „Obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies