Cine este OLGA VERBIȚCHI. "Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine."

Olga Verbițchi este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities
Cine este OLGA VERBIȚCHI. "Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine."

Află biografia Olgai Verbițchi, fosta concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

Ultimul sezon al emisiunii Bravo ai stil! Celebrities a adus în faţa publicului telespectator vedete, una şi una! Lupta pentru marele premiu al emisiunii, dar şi pentru trofeu s-a dat între: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Olga Verbițchi, Nicoleta Dragne, Bella Santiago si Adina Halas.

Cine este Olga Verbițchi. Biografie: data naşterii, vârstă, carieră 

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Cine este Olga Verbițchi

Citeste si:// ANDA ADAM// Cine este noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Olga Verbițchi, în vârstă de 20 de ani s-a născut în Cruzești, Chișinău, pe data de 22 mai 2001.

Originară din Republica Moldova, tânăra artistă se bucură de un mare succes pe meleagurile natale. Olga a absolvit liceul de Arte din Chişinău şi actualmente este  studentă în Bucureşti, la Actorie.

Cântăreaţa a devenit cunoscută publicului din România, după ce a câştigat sezonul 6 al emisiunii X Factor. După aceasta participare, lucrurile au luat o altă întorsătură în viaţa ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„M-am simțit cumva izgonită de propria țară. (…) Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine. Mi-am pierdut foarte mulţi prieteni și am avut un moment super depresiv în care am stat închisă în mine. Și am avut nevoie de această pauză.”

Ce studii are Olga Verbițchi

olga verbițchi varsta

Olga Verbițchi a considerat ca pauza poate fi valorificată şi din alt punct de vedere. Aceasta a început pregătirea pentru facultate. „Am învățat că am dat Bacalaureatul, că am intrat la facultate. Sunt la Regie și Film.”

În urma câştigării concursului, artista a preferat să ofere banii familiei pentru a contrui o casă. Ea a păstrat doar suma 1000 de euro, pentru a-şi achiziţiona un telefon.

„Toți banii au intrat în bugetul familiei mele, așa că am construit mult așteptata casă. Am donat și niște bani la o agenție din Republica Moldova și eu mi-am luat mie doar 1.000 de euro din banii ăia și mi-am luat un telefon', a precizat Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Olga Verbițchi a fost concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si:// UPDATE// Cine este Nicoleta Nucă. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Biografie Olga Verbitchi: data naşterii, vârsta, cariera

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Sezonul 7 al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities a avut un nou juriu format din Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu şi Tibi Clenci.

Olga a vrut să demonstreze că doreşte să evolueze, din punct de vedere stilistic.

„Particip la Bravo, ai stil! Celebrities pentru experiența în sine și din dorința de a evolua; de mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul', iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o să mă descurc bine, îmi place să învăţ, să încerc lucruri noi', a declarat fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies