Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați
Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

Descoperă biografia Roxanei Erdei (Ruxi), creatoare de conținut în mediul online.

Ruxi Opulență, pe numele real, Roxana Erdei, s-a născut în Satu-Mare, într-o familie normală, după cum chiar ea a povestit, nici prea bogată, nici foarte săracă, având încă doi frați. Copilăria brunetei nu a fost lipsită de greutăți, întrucât și-a pierdut tatăl într-un accident, la o vârstă destul de fragedă.
Ruxi a povestit pe blog-ul personal ce obstacole a întâmpinat familia sa ulterior și cum a reușit să depășească momentele dificile din viața ei.

Cine este Ruxi (Roxana Erdei), cunoscută publicului ca Ruxi Opulență

Ruxi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este LIDIA BUBLE. "Eu eram un fel de băiatul lui tata, mergeam şi făceam treabă cu el, îl ajutam să care câte o roabă de ciment, îl ajutam şi la biserică, el fiind pastor"

„Am crescut într-o familie normala, nu eram nici săraci, nici bogați… gen eram trei frați dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei:))))..

Știu, groaznic:)).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut in alt oraș deoarece părinții au fost mutați cu locul de munca si au zis ca vom sta acolo pana când tatăl meu va obține funcția care-i va permite sa se întoarcă in Satu-Mare.  Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic… chiar in săptămâna in care obținuse transferul si urma sa ne mutam înapoi in Satu-Mare’’, a

povestit Ruxi pe blog-ul personal.

Citeste si: Cine este Giani Kirită. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

Ruxi mai are încă doi frați

Ruxi[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Ruxi (Roxana Erdei)

Ruxi Opulență a absolvit Facultatea de Limbi Moderne și Aplicate din cadrul Universității București, în perioada 2005-2010.

Ulterior, aceasta a activat, timp de 5 ani, ca scenarist, regizor și actor, aducând în mediul online personaje inedite, prin intermediul cărora satirizează anumite tipuri de comportament.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Vedeta a mărturisit că este extrem de diferită, în viața reală, de personajele pe care le interpretează, scopul său fiind acela de a transmite un mesaj prin fiecare poveste creată.

Ruxi Opulență a dezvăluit că nu își dorește să ironizeze anumite personaje, ci societatea românească, în ansamblu, compusă din acele persoane care își etalează în mediul online bogăția, realitatea fiind cu totul alta.

Unele persoane nu au înțeles, la început, ceea ce își dorește să transmită Ruxi, identificând-o cu personajul pe care chiar ea l-a creat, Ruxi Opulenta, acea femeie bogată care nu îi suportă pe cei mai puțin avuți.


În timp însă, publicul larg a înțeles ceea ce și-a propus Ruxi să transmită, începând să o urmărească în număr tot mai mare.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea”, spune

Ruxi.

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Ruxi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CV VIVIANA SPOSUB: Cine este și ce vârstă are concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi a făcut parte din proiectul LikeOne

În anul 2015, ROXANA aka RUX și Creața, o altă figură care a devenit ulterior extrem de cunoscută în mediul online, au lansat proiectul LIKE ONE, care s-a bucurat de un succes neașteptat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După 3 ani de colaborare însă, cele două au decis să meargă pe drumuri separate, făcând anunțul care a șocat sute de mii de fani, care urmăreau proiectul LikeOne în mediul online.

S-a speculat la vremea respectivă că cele două s-ar fi certat din varii motive, însă în realitate nu a existat un conflict între Ruxi și Creața.

Ruxi a explicat ulterior că motivul despărțirii a fost legat de faptul că cele două nu mai rezonau din punct de vedere profesional. Având firi diferite, cele două și-au dorit să meargă în direcții care să le reprezinte, individual.

La finalul proiectului, Creața a rămas cu Facebook-ul și Instagram-ul LikeOne, în timp ce Ruxi a ales să dezvolte canalul de youtube creat de cele două.

ruxi opulenta varsta
Ruxi[Sursa foto: Instagram]

„Nu am fost pregătită emoțional să fac anunțul, pentru că știam că dacă-l fac o să se oficializeze și o să realizez că este pe bune. Era normal să se întâmple. Orice trupă se desparte la un moment dat. Fiecare are viața ei, preferințele ei, și cumva asta ne-a despărțit și fiecare vrea să o ia pe alt drum, ca fiecare să se exprime în metoda ei, în maniera ei. Creața a rămas cu pagina de Facebook și Instagram, o găsiți acolo, urmăriți-o. Probabil că o să se numească LikeCreața. Eu am rămas cu canalul de YouTube, pe mine mă găsiți pe YouTube. Probabil o să se numească LikeRuxi”, spunea Ruxi Opulenta la scurt timp după ce s-a aflat că ea și Creața au încheiat colaborarea.

După destrămarea proiectului LikeOne, Rux a devenit extrem de activă în mediul online, dezvoltând personajul Ruxi Opulență   și atingând cifre incredibile pe conturile de socializare.
În prezent, bruneta este urmărită de o comunitate extrem de numeroasă pe Youtube, având aproape 900k de abonați pe canalul personal și peste 500k de followers pe contul de Instagram.

Ruxi Opulență  a fost câștigătoarea show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de postul Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies