Urări de Sfânta Maria de trimis pe 8 septembrie. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți

sfanta maria mica
Urări Sfânta Maria Mică

Pe 8 septembrie se sărbătorește Nașterea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox și reprezintă prilejul perfect pentru a le ura celor care poartă numele de Maria sau derivate din acest nume, cele mai frumoase mesaje. Află din acest articol care sunt cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții din această zi.

Sfânta Maria Mică este cea mai importantă sărbătoare din acest anotimp și este momentul ideal să le transmiți cele mai frumoase mesaje, celor care poartă numele de Maria, Marian și derivate ale acestor nume. Descoperă în acest articol care sunt cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți, dar și ce mesaje creștine poți transmite.

Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți de Sfânta Maria Mică 

Citește și: Ce e bine să faci de Nașterea Maicii Domnului 2024 ca să ai spor și armonie în casă. Tradiții și superstiții

Citește și: Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului, la vreme de necaz și întristare. Cuvintele puternice de mare ajutor

În România, o mulțime de persoane poartă numele de Maria, Marian și derivate ale acestor nume.

De aceea, este momentul perfect să le urezi celor dragi numai gânduri bune. Iată câteva exemple de mesaje de La Mulți Ani de Sfânta Maria Mică:

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

  • La mulți ani, Maria! Fie ca această zi specială să-ți aducă pace în suflet, împliniri și momente minunate alături de cei dragi. Să ai parte de o zi excelentă!
  • Cu ocazia Sfântului tău nume, îți doresc să ai parte de multă fericire, sănătate și noroc. Fie ca Sfânta Maria să te binecuvânteze!
  • De Sfânta Maria, îți doresc să primești toate binecuvântările pe care le meriți, iar viața să-ți fie plină de lumină și bucurie. La Mulți Ani!
  • La mulți ani cu ocazia zilei tale de nume! Fie ca acest nume să te călăuzească pe cele mai frumoase căi, să îți aducă noroc, iubire și sănătate!
  • Cu ocazia acestei zile speciale, îți urez multă sănătate, noroc și tot ce este mai bun în viață. La mulți ani, Maria!

Imagini și felicitări cu La Mulți Ani de trimis pe 8 septembrie

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar o felicitare este un mod foarte frumos de a transmite gânduri bune. De Sfânta Maria Mică, poți trimite celor dragi imagini și felicitări cu mesaje de La Mulți Ani, care să le aducă bucurie în suflet. Iată câteva exemple:

mesaje de sfanta maria mica
Urări de Sfânta Maria Mică[Sursa foto: freepik]

urari de sf maria
Urări de Sfânta Maria[Sursa foto: freepik]

Cele mai frumoase gânduri pentru Maria și Marian 

mesaje si felicitari sfanta maria
mesaje si felicitari Sf. Maria[Sursa foto: freepik]

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Maria și Marian sunt nume speciale, purtate de milioane de oameni în întreaga lume. Aceste nume au o însemnătate aparte și le oferă binecuvântare celor ce le poartă. Cu ocazia zilei de 8 septembrie, trimite-le oamenilor apropiați din viața ta, cele mai calde și frumoase gânduri:

  • Să porți cu mândrie și bucurie acest nume sfânt! Fie ca viața ta să fie o sărbătoare continuă, plină de realizări și clipe fericite. La Mulți Ani!
  • Numele tău are o însemnătate aparte și îți oferă, zi de zi, binecuvântare. Fie ca această sărbătoare să îți aducă liniște, sănătate și bucurii infinite.
  • Cu ocazia acestei zile speciale, îți transmit cele mai calde gânduri. Să ai o viață plină de împliniri, iar numele tău să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani, Maria/Marian!
  • De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea de care și tu dai dovadă! Îți urez o zi frumoasă, plină de fericire și dragoste!

Mesaje creștine de Sfânta Maria

Dacă vrei să trimiți un mesaj cu o încărcătură spirituală mai profundă, iată câteva urări creștine, potrivite pentru această sărbătoare:

  • Fie ca Maica Domnului să te binecuvânteze cu harul ei și să te călăuzească pe calea credinței și a iubirii divine. La Mulți Ani de Sfânta Maria!
  • Sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului să-ți aducă pace în suflet și lumină în gânduri. Fie ca rugăciunile tale să fie ascultate și împlinite. La Mulți Ani, Maria!
  • Sub privirea blândă a Sfintei Maria, să-ți găsești mereu alinarea și speranța. Să ai parte de binecuvântări divine și de iubirea celor din jur. La Mulți Ani de Sfânta Maria!

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Nume de fete rare. Ascund o semnificație puternică, iată ce înseamnă de fapt

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies