„Urma să vină cu ea la noi și nu știam cum să fac să fie mai frumos.”Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul!

„Urma să vină cu ea la noi și nu știam cum să fac să fie mai frumos.”Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul!
„Urma să vină cu ea la noi și nu știam cum să fac să fie mai frumos.”Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul!

Soacra Gabrielei Cristea a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea și nora ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii pe care Gabriela Cristea o prezenta la vremea respectivă, iar de atunci și până acum au fost de nedespărțit.

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit oficial soț și soție, iar ulterior cei doi au construit împreună o familie frumoasă, alături de cele două fetițe ale cuplului, Victora și Iris.

Astfel, după mai bine de 8 ani de căsnicie, artistul și prezentatoarea TV sunt în continuare de nedespărțit, reușind de-a lungul timpului să treacă peste greutățile pe care le-au întâmpinat.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei

Citește și: „Mă despart de ea!” Tavi Clonda, anunț neașteptat pe Instagram! Soțul Gabrielei Cristea și-a surprins din nou fanii, în urmă cu puțin timp

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul!
Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul![Sursa foto: Instagram]

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea TV și mama lui Tavi Clonda sunt foarte apropiate, iar acest lucru se poate observa și după postările pe care bruneta le face în mediul online. Soacra Gabrielei constituie un real ajutor pentru cei doi părinți, care trebuie să gestioneze timpul petrecut cu familia și viața profesională.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Prezenți la un eveniment, întreaga familie Clonda, alături de bunică și cele două nepoate, au oferit o serie de declarații legate de viața de familie.

„Nu urmăream asemenea emisiuni, dar de atunci, bineînțeles că ne face plăcere să le urmărim. O cunoșteam pe Gabriela, dar nu aveam timp, eram ocupată, aveam serviciu”, a declarat Elena Clonda.

Elena Clonda a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre ea și noră.

Soacra prezentatoarei a avut mari emoții când a întâlnit-o pe Gabriela Cristea și a sperat ca totul să fie perfect.

Urma să vină cu ea la noi și nu știam cum să fac să fie mai frumos. Oare îi place? Oare am făcut tot ce trebuie? Am pregătit tot ce trebuie? Și nepoțelul, când a venit ea prima dată la noi, zice: «Dar e chiar Gabriela de la televizor?» Era mic și o știa de la televizor.

«Dar e chiar Gabriela de la televizor?». Da, chiar ea e .”, a povestit Elena Clonda pentru impact.ro.  

Mama lui Tavi Clonda, o bunică model

Citește și: „Eu mai am un băiat! Nu v-am zis? Al treilea copil” Tavi Clonda, dezvăluiri surprinzătoare pe internet! Cine este tânărul cu care s-a afișat soțul Gabrielei Cristea?

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și soacra ei. Mama lui Tavi Clonda a spus tot adevărul!

Relația dintre bunici și nepoți este de-a dreptul specială, iar acest lucru se aplică și în cazul fetițelor Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda, care sunt foarte apropiate de mama artistului. Soacra Gabrielei Cristea își face foarte bine meseria de bunică, fiind tolerantă cu cele două nepoate ale sale.

Vin și la bunica, vin și eu la ele, ne împăcăm foarte bine.

Bunica e tolerantă un pic mai mult. Ne înțelegem foarte bine .”, a mai spus mama lui Tavi Clonda pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„L-am obligat. Am fost prea sever. L-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur.” Lucian Viziru, un tată sever! Actorul și soția sa nu sunt pe aceeași lungime de undă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies