,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătate

,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătate
,,Vă dau o veste bună și una rea”. Nea Mărin a fost operat. Ce a declarat Liviu Vârciu despre starea lui de sănătate

Nea Mărin, în vârstă de 64 de ani, este un celebru coregraf, iar de-a lungul timpului a avut numeroase emisiuni, cu care a reușit de fiecare dată să îi încânte pe telespectatori.

Se pare că celebrul coregraf a fost operat, iar Liviu Vârciu a dat primele declarații despre starea lui de sănătate, mai ales că cei doi sunt foarte buni prieteni.

Citeste si: Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului! Ce nu face astăzi prezentatorul TV: „Este păcat...”

Ce a declarat Liviu Vârciu, despre starea de sănătate a lui Nea Mărin

Celebrul coregraf a fost operat de apendicită, la vârsta de 64 de ani, iar Liviu Vârciu a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate. El i-a asigurat pe fanii lui Nea Mărin că este pe mâini bune și că se simte bine.

 „Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Marin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el.

A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă ”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Din fericire pentru el și pentru toți apropiații lui, Nea Mărin se simte bine, iar în cel mai scurt timp va fi externat. Soția lui va avea grijă de el, în această perioadă grea și îl va ajuta cu tot ce va fi nevoie pentru a se pune din nou pe picioare, după această operație.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Trăim într-o lume nebună” Nea Marin, prima reacție despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

Liviu Vârciu
Liviu Vârciu[Sursa foto: Facebook]

Care este drama ascunsă a celebrului coregraf

Nea Mărin și Mioara Barbu sunt căsătoriți de 43 de ani, iar celebrul coregraf, în vârstă de 64 de ani, a trecut printr-o dramă.

El și soția lui s-au cunoscut în copilărie, iar când au crescut, au devenit din ce în ce mai apropiați, ulterior formând un cuplu. Au fost împreună 5 ani, iar apoi a urmat nunta. Diana și Larisa, cele două fetele ale celor doi sunt la casele lor.

Cu toate că Nea Mărin este un om vesel și mereu cu zâmbetul pe buze, a trecut printr-o reală dramă, în urmă cu mai mai mult timp.

În cadrul unei emisiuni TV celebrul coregraf a mărturisit că a pierdut un copil, iar în acel moment a crezut că s-a terminat lumea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit Nea Mărin, în cadrul unei emisiuni TV.

Nea Marin a fost operat
Nea Marin a fost operat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eram sigur că asta o să se întâmple”. Nea Mărin l-a atenționat pe Alex Leonte despre Theo Rose, chiar înainte ca cei doi să o ia pe drumuri separate

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Eram sigur că asta o să se întâmple”. Nea Mărin l-a atenționat pe Alex Leonte despre Theo Rose, chiar înainte ca cei doi să o ia pe drumuri separate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies