„Vă sugerez o salată orientală cu inspirații siciliene!” Rețeta salatei orientale de post a Alinei Laufer!

„Vă sugerez o salată orientală cu inspirații siciliene!” Rețeta salatei orientale de post a Alinei Laufer!
„Vă sugerez o salată orientală cu inspirații siciliene!” Rețeta salatei orientale de post a Alinei Laufer!

Alina Laufer vine cu un nou preparat pentru iubitorii gastronomiei, iar de această dată a pregătit o salată orientală cu inspirații siciliene.

Alina Laufer a dezvăluit rețeta de salată orientală ieșită din tipare, așa cum nu este preparată în mod obișnuit. Astfel, a dezvăluit, pas cu pas, cum face salata orientală cu inspirații siciliene.

„Tăiem ceapa roșie, pe care o marinez puțin înainte.” Alina Laufer, rețeta unei salate orientale cu inspirații siciliene

Citește și: „Cel mic are piramida nazală fracturată. Ne-au lovit foarte tare. În zona pieptului mă doare.” Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier în care a fost implicată alături de familia sa!

Citește și: „Facem o rețetă tradițională, un bulz cum numai la noi în țară se face.” Rețeta de bulz tradițional a Alinei Laufer

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alina Laufer împarte de fiecare dată cu iubitorii gastronomiei rețetele sale preparate diferit față de ceea ce întâlnim zi de zi.

Deoarece mai sunt câteva zile până la sărbătorile de iarnă, iar multe persoane iubesc să pună pe masă salată orientală, Alina Laufer dezvăluie cum o prepară și care sunt ingredientele de care avem nevoie pentru un preparat diferit față de cum obișnuiam să îl punem pe masă.

„V-ați săturat de eterna salată orientală și nu știți cum să mai variați? Vă sugerez o salată orientală cu inspirații siciliene.

Avem nevoie de:

  • Cartofi
  • Ceapă roșie
  • Roșii
  • Măsline
  • Capere
  • Miere
  • Ulei de măsline
  • Busuioc

Simplu de făcut, să trecem la trebă. În primul rând, tăiem cartofii, bucăți mari. Îi punem la cuptor pentru 20-30 de minute, la 250 de grade.

O să tăiem ceapa roșie, pe care o marinez puțin înainte. Într-un castron punem o parte de apă, oțet, miere, dar putem pune și zahăr.”, a spus Alina Laufer.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Au un gust puțin sărat și aduc savoare oricărui preparat mediteranian.”   Care este ingredientul secret din salata orientală a Alinei Laufer

Alina Laufer a povestit, pas cu pas, cum pregătește ingredientele, cartofii, cât timp trebuie să stea ceapa la marinat, dar și cum folosește caperele în acest preparat cu iz mediteranean. „Punem ceapa și o lăsăm să stea măcar jumătate de oră, pentru că așa îi va ieși din iuțeală.

Cât le lăsăm pe toate, ne ocupăm de salată. Avem aici roșii, capere, știu că în România nu prea se folosesc, dar au un gust puțin sărat și aduc savoare oricărui preparat mediteranean. Puteți să le lăsați întregi sau să le tăiați. Cartofii s-au copt, acum punem măslinele, ceapa murată, ulei de măsline și busuioc. Aceasta a fost rețeta cu inspirație siciliană.”, a mai povestit Alina Laufer.

Alina Laufer
Alina Laufer[Sursa foto: Instagram-Alina Laufer]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Cel mic are piramida nazală fracturată. Ne-au lovit foarte tare. În zona pieptului mă doare.” Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier în care a fost implicată alături de familia sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies